Adrichemlaan 3
1947KX
BEVERWIJK
tel. 0251-227261

Na de supervriendelijke ontvangst in de kneuterig kantine en korte warming-up begonnen de mannen om 9uur aan de wedstrijd. Dit keer zonder Stan, Antonio en Yassir en 7 tegen 7 dus lekker niet wisselen.

De wedstrijd begon en Kennemers kwam goed uit de startblokken, toch wisten ook wij 2 kansen te creëren die helaas niet afgemaakt werden. Toen was ’t de Kennemers die na 5 min. de 1-0 maakte.  Snel daarna volgde de 2-0 en ondanks de mannen echt hun best deden volgden vrij vlot nog 3 goals. Met als gevolg een 5-0 achterstand.
Paul had vandaag wat andere posities bedacht voor de mannen naar dat bleek best lastig. Ze pakten toch snel hun vertrouwde plekkie op waardoor het niet lekker liep.
Paul probeerde het opnieuw neer te zetten maar toch viel de 6-0 en ook de 7-0
Nadat Maddox een duw kreeg nam hij een fantastische vrije trap door de bal in de hoek naar Elijah te schieten die hem snoeihard rechts de netten in knalde, 7-1

Hierna gingen we de rust in. De limo was al naar ’t veld gebracht in een afwasteil en onder het drinken van de limo werden de mannen toegesproken. Weer goed uitgelegd waar iedereen moest staan en Bart (onze keeper) laten weten dat hij het echt wel goed doet. Soms zijn er nou eenmaal wedstrijden dat je er iets meer om je oren krijgt.

Met frisse moed ging Saenden de 2e helft in. Het startte met een spannende aanval van de Kennemers waar Bart super goed uitkwam en daarmee zijn eerste redding had van de 2e helft. Helaas later ook een vrije trap tegen, vlak voor 't doel, Bart zat er mooi bij maar helaas ging hij er toch in:8-1
Maar daar was Saenden gelukkig weer. Het harde werken en positief blijven werd beloon. Een prachtige aanval van Dean, die door het midden Maddox wist aan te spelen, waarop hij hem op rechts naar Elijah speelde die hem mooi inschoot: 8-2
Saenden leek nu echt in de wedstrijd te komen, het spel ging nu over en weer. Achterin wisten Oliver en Natal en Jurre het de tegenstander onmogelijk te maken en de ballen naar voren te krijgen.
Maddox kreeg hierdoor de kans om alleen op de keeper af te stormen. Hij speelde alleen iets te hard door naar de achterlijn (tenminste dat dachten wij) daar dacht Maddox anders over, hij krulde de bal vanaf de achterlijn prachtig in het doel. Wat een goal, dat doet ze vader hem niet na hoor ;-) 8-3
Kennemers kregen van hun coaches de wind van voren, echt niet te geloven. Saenden kwam hierdoor alleen maar beter in het spel. Door weer een mooi samenspel van Maddox, Dean en Elijah wist Maddox de 8-4 te maken.
En zo eindigde de wedstrijd ook.

Eigenlijk hadden we gewoon de eerste helft met 7-1 verloren en de 2de helft gewonnen met 1-3. Super trots waren wij als ouders op dit geweldige team, zo goed hersteld na rust.
Ook de penalty’s werden winnend afgesloten, top gedaan jongens. Een aantal zullen a.s. woensdag meedoen aan de clinic bij Zaandijk en de andere zien we weer met trainen in de tweede week van de meivakantie. Tot dan!