Groei van Saenden zorgt voor verbazing bij Blauw Wit - RKVV Saenden

Groei van Saenden zorgt voor verbazing bij Blauw Wit

Groei van Saenden zorgt voor verbazing bij Blauw Wit

Blauw Wit (W) JO9-1

3 - 4

Saenden JO9-1

Competitie

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 21

Datum

14 oktober 2023 9:15

Scheidsrechter

R. van Houten

Accommodatie

Sportpark Blauw Wit W
Piet Kuiperlaan 1
1525PK
WESTKNOLLENDAM
tel. 075-6287956

Onze 2e wedstrijd ooit was vorig jaar bij Blauw Wit, we werden toen volledig weggespeeld. Nu een nieuw seizoen en meer wedstrijd ervaring, de mannen waren er klaar voor.

Het was Blauw Wit die sterk uit de startblokken kwam waardoor we snel 1-0 achter stonden. 
Onze mannen waren gelukkig wel meteen daarna wakker geschud en al snel waren er 2 kansen voor ons die helaas mis gingen. De 3e kans was gelukkig wel raak, een uitbal van de keeper van Blauw Wit werd door Eli overgeschoten naar Yassir die een verdediger omspeelde en hard op het doel schoot 1-1.

Het spel van Saenden was vandaag zoals we het heel graag zien. Stan die hele nuttige slidings wist te maken, Natal die gretig met de bal oploopt naar het middenveld en Oliver als stale rots in de verdediging.

Helaas was de verdediging 1 x te gefocust op de aanval en was er geen oog voor de tegenaanval. Daar profiteerde de spits van Blauw Wit van en zo gingen we met 2-1 achterstand de rust in. Gezien het goede spel van Saenden (iets wat ook de coach en sheids van de tegenpartij opviel) hadden we nog goede hoop hier punten vandaan te gaan halen vandaag.

Na de rust zette we het goede spel voort. Een indribbel van ons werd weer gevolgd door mooi samenspel. Yassir wist de 2-2 te maken na alweer een assist van Eli.

Eli was in topvorm qua overspelen maar wist ook nog solo 3 man uit te kappen en ondanks zn lamme pootje schoot hij snoeihard de 2-3 binnen.

Yassir kon niet achterblijven, met een prachtig schot vanaf de zijlijn, schoot hij wonderschoon de 2-4 in het doel.

Ondanks het harde werk van onze verdedigers en Jevi en Jurre op het middenveld was het nu Blauw Wit die even aan de betere hand was. Door mooi samenspel van hun was Bart kansloos en konden zij 3-4 maken.

Wat was het spannend op het eind, maar Bart was weer super goed, scherp en ook coachend naar de verdediging.

Wat een fantastische wedstrijd, en daardoor waren de 3 zwaar verdiende punten ook voor ons. In de kleedkamer nog even gezongen voor jarige Job Eli en lekker samen snoepjes gegeten. Een heerlijk begin weer zo van de zaterdag. 

 

Groetjes van 1 van de voetbalmoeders. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!