Saenden JO9-1 –Ado’20 JO9-7 - RKVV Saenden

Saenden JO9-1 –Ado’20 JO9-7

Saenden JO9-1 –Ado’20 JO9-7

Saenden JO9-1

16 - 0

ADO '20 JO9-7

Competitie

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 6e klasse 06

Datum

17 september 2016 10:00

Scheidsrechter

Michel Prins

Accommodatie

Onbekend

Zaterdagochtend 10 uur, licht bewolkt en een graad op 20. Een mooie dag om een potje te voetballen. Na de 3-3 van vorige week tegen Zaanlandia wachtten vandaag Ado’20 uit Heemskerk. De kanjers van Saenden waren allemaal mooi op tijd en zichtbaar uitgerust.

Na de voorbespreking en goede warming-up onder leiding van Raymond kon de wedstrijd beginnen. Een ware stormloop op het doel van Ado’20. Binnen 5 minuten stond de 5-0 al op het scorebord. Saenden JO9-1 swingt, bal gaat van links naar rechts en van voet naar voet. Balletje aannemen, passen en weer vrijlopen. Vooral de zijkanten opzoeken en vanaf de achterlijn de voorzet geven. Steeds kwamen de kanjers van Saenden voor de doel van de tegenstander om de bal in het netje  te schieten. Bij een stand van 6-0 even de coach van Ado’20 een seintje gegeven om zijn wisselspelers maar mee te laten spelen. Zelfs met een man minder in het veld ging swingend Saenden door met voetballen. Zo vroeg in het seizoen verkeerd de ploeg al in grootse vorm, dit is puur genieten voor alles en iedereen die Saenden een warm hart toedraagt. Rust, tijd voor limonade en een 8-0 als tussenstand. Beide coaches hebben niets te verbeteren, was alleen maar tactiek herhalen en ze succes wensen voor de tweede helft.

De kanjers hadden plezier in het spelletje voetbal,was duidelijk te zien. Een enkele keer kwam Ado’20 over de middenlijn. Alleen kwamen ze niet in de buurt van Jordi. Het is niet alleen aanvallen maar verdedigen doen we ook met elkaar, klasse mannen! De score liep op en bleef staan bij een 16-0 eindstand. We zijn pas 2 wedstrijden overweg en iedereen heeft al een doelpunt gescoord. Zo scoort Maik zijn eerste doepunt uit zijn nog prille carriere, scoort Luuk als verdediger met een mooi afstandschot en weet de andere verdediger Brian ook te scoren vanaf de 11 meter stip. Tristan, Sem, Mika en Kyano wisten ook 1 of meerdere keren te scoren. Klasse kanjers en wij als caoches zijn trots op jullie!

Na de wedstrijd de gebruikelijke penalties, kan ik kort over zijn. Jordi (bijnaam Neuer) pakt de strafschoppen van de tegenstanders terwijl wij ze allemaal hoog tegen de touwen schieten. Gewoon simpel en deze winnen we ook.

Volgende week een vroege uitwedstrijd in Purmerend tegen Purmersteijn. Om 8:30 uur is de aftrap, dit is nog vroeger opstaan dan door de weeks.......pffffff lastig ;-). Kanjers bedankt en Woensdag en Vrijdag weer lekker trainen.

 

De kale sloopkogel uit Wormerveer.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!