ZCFC JO9-1 tegen Saenden JO9-1 01-03-2017 - RKVV Saenden

ZCFC JO9-1 tegen Saenden JO9-1 01-03-2017

ZCFC JO9-1 tegen Saenden JO9-1 01-03-2017

ZCFC JO9-1

0 - 4

Saenden JO9-1

Competitie

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 5e klasse 08

Datum

1 maart 2017 17:00

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd tegen ZCFC was in goed onderling overleg met hun coach verplaatst naar de Woensdag ipv de Zaterdag. De coach van ZCFC is voor sommige een bekende, wie kent hem nog……Niels van Dobbelsteen. Ik namelijk wel, de vader van Tijger van Dobbelsteen die een paar jaar geleden schitterde in het shirt van Saenden. Helaas spelen de zonen van de altijd sympathieke Niels nu bij ZCFC, vandaag de tegenstander van onze toppers van JO9-1. Aftrap van 5 uur op het terrein van ZCFC, mooi complex naast het nieuwe trainingscomplex van AZ. Het team was ruim op tijd en hadden er vandaag zichtbaar zin in. Met onze Jordi op doel, Brian Luuk en Maik als verdedigers, Mika Tristan en Sem op het middenveld en Kyano als diepe spits gingen we er vol tegenaan. Vanaf de eerste minuut was Saenden de ploeg die alles bepaalde, onze toppers swingde en gaven ZCFC voetbal les. Het was wachten op het doelpunt en dat duurde toch nog even voordat dat doelpunt viel. Mart…….de doelman van ZCFC en zoon van Niels stond zijn mannetje op doel en wist door goed keepen zijn doel lang schoon te houden. Naar zelfs Mart kon het doelgeweld niet aan. Vlak na de 0-1 van Kyano viel ook snel de 0-2 van Mika. De kanjers van Saenden waren zo lekker aan het spelen dat er weinig in de rust gezegd hoefde te worden.

Tweede helft was precies hetzelfde als de eerste helft. Eenrichtingsverkeer richting doel van ZCFC met goed combinatiespel. De score werd opgevoerd door doelpunten van Sem en Maik naar 0-4. Dit was uiteindelijk ook de einstand. Jordi heeft door goed verdedigen van Luuk, Maik en Luuk maar 1 terugspeelbal moeten verwerken. Kortom, onze tegenstander ZCFC heeft geen kans gehad, top verdedigd mannen. Tristan was heerser van het middenveld met op de flanken Mika en Sem, top gespeeld mannen en jullie samenspel is om te genieten. Kyano is altijd in beweging en houd altijd 3 verdedigers bezig en zo lekker doelgericht.

Mannen, kanjers, toppers dit was een goede wedstijd. Werkelijk een genot om maar jullie te kijken. Een echt team en de 3 punten hebben jullie dik en dik verdiend.

En Niels, ik weet dat je dit leest. Hopelijk zijn je kinderen in de toekomst weer te bewonderen in het shirt van Saenden. Je zoon en goede keeper Mart is daar in ieder geval mee aan……..want Mika was onder de indruk van de Saenden sokken die hij droeg onder het tenue van ZCFC ??.

De kale sloopkogel uit Wormerveer

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!