Jeugdkamp 2023 - RKVV Saenden

Jeugdkamp 2023

Jeugdkamp 2023

Nog 4 weken en gaan we weer op kamp!! Wij zijn druk bezig met alle voorbereidingen en het gaat weer top worden!! Het thema van dit jaar is Film ( en series mag ook) Kom allemaal verkleed bij de bus aan en wie weet win jij de prijs voor mooiste outfit!kampos.jpg


kampposter.jpg


Wat leuk dat je meegaat op kamp. Hieronder vind je informatie die voor jouw ouders van belang is.

Het kan voorkomen dat uw kind tijdens het kamp ziek wordt, zich verwondt of door een insect of iets dergelijks geprikt wordt. In zo’n geval zal de kampbegeleiding altijd contact opnemen met een ouder of verzorger of met een ander door hen aangewezen persoon. Wij verzoeken u daarom vriendelijk ons de juiste bereikbaarheidsadres(sen) en telefoonnummer(s) te verschaffen. Wanneer wij geen contact kunnen krijgen / opnemen dan zullen wij gebruik maken van de weekend huisartsendienst in de buurt van de kamplocatie. Indien uw kind medicijnen gebruikt wilt u dan contact opnemen met Mirella (m.i.vandrunick@uva.nl) en het ‘toestemmingsformulier tot het verstrekken van medicijnen op verzoek‘ invullen.

 

Tijdens het kamp zullen er verschillende foto’s of video opnamen gemaakt worden van de activiteiten. Het kan gebeuren dat uw kind op dit beeldmateriaal te zien is. Wij willen dit beeldmateriaal graag delen via sociale media kanalen en/of whatsapp. Op deze manier kunnen wij u thuis ook een beetje op de hoogte houden van onze avonturen. Als u er bezwaar tegen hebt dat uw kind zichtbaar / herkenbaar in beeld wordt gebracht wilt u dat dan laten weten. U kunt hiervoor contact opnemen met Vanessa via 06-22883262 of Mirella via 06-43891930.

 

Bij het inschrijven van uw kind hebt u persoonsgegevens moeten invullen. Wij zullen deze gegevens conform de AVG verwerken en alleen gebruiken voor het doel waarvoor u deze gegevens hebt verstrekt. De betaling voor het kamp (Iis €85 voor een tweede kind die meegaat €80 en een derde kind uit hetzelfde gezin betaald €75 euro. De betaling vindt plaats via club collect, dit zal zijn rond 1 Juni. Wilt u zorgdragen voor een tijdige betaling?

Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen met Vanessa via 06-22883262 of Mirella via 06-43891930. Deze nummers zijn tijdens het kampweekend 24 uur per dag bereikbaar. Wij willen u vriendelijk vragen uw kind GEEN telefoon mee te geven.

Wij hebben er heel veel zin!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!