Nieuwsbrief Archief - RKVV Saenden

Nieuwsbrief Archief

Nieuwsbrief Archief

30 januari 2023 10:30


Week 05.
30-01-2023

Contributies.

Er zijn, met februari in aantocht, nog steeds leden die nog niet aan hun contributieverplichtingen hebben voldaan.
Ik noem geen namen maar wijs er wel op dat we opdracht gaan verlenen aan het incassobureau om hier op een andere manier mee om te gaan. Dat houdt in dat degenen die nog niet betaald hebben opgezadeld gaan worden met extra kosten.
Wij zullen eerst nog een persoonlijk rondje maken, maar degene waar het om gaat weet echt wel dat het hem of haar betreft..

Ik wil het ook nog even over de sleutels van Saenden hebben en dan vooral de sleutel van het hek bij het spoor
Het is de bedoeling dat uitsluitend diegene die een sleutel van het hek heeft ook alleen daar gebruik van mag maken, want er zijn soms meer auto’s bij Saenden dan op het parkeerterrein van het station. Het is dus niet toegestaan dat mensen zonder sleutel hun auto bij ons complex parkeren. Vanaf nu gaan we er streng opletten dat alleen diegene die een sleutel heeft daar gebruik van mag maken voor het vervoer van spullen en niemand anders. Alvast bedankt voor de medewerking.

namens ons aller Saenden
Sjors Araujo Serrano,
Voorzitter.

Betrokkenheid.

Ik begin maar met dit toverwoord wat deze week de boventoon voert.
Betrokkenheid is je contributie betalen zodat de club u de zaken kan blijven bieden die u ervan verwacht.
Betrokkenheid is even kijken wanneer er een kantinedienst gedraaid moet worden en niet naar anderen gaan wijzen als het alweer fout gaat.
Betrokkenheid is alles goed afgesloten achterlaten, daar mankeert het de laatste tijd nogal aan, deuren staan open en lichten branden nog.
Betrokkenheid is de deuren van de kleedkamers dichthouden zodat het binnen lekker warm blijft. Of gooi anders nu gelijk uw ramen even open als u dit leest, dan snapt u misschien wat ik bedoel.
Betrokkenheid is gewoon de ballen meenemen na een training, we vinden ze overal terug.
Ja u leest het goed, er zit wat irritatie in dit bericht, maar kijk eens in de spiegel en bepaal voor uzelf hoeveel betrokkenheid er is.

Heeft u bijvoorbeeld de Saenden app al op uw telefoon staan en kijkt er wel eens naar? Dus kop op, zo beroerd hoeft het allemaal niet te zijn. kwestie van beetpakken en zorgen dat er verandering in gaat komen. Mijn devies blijft nog steeds Saenden zijn we Samen.

namens ons aller Saenden
Ron Rijkers
Algemene zaken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!