Nieuwsbrief Archief - RKVV Saenden

Nieuwsbrief Archief

Nieuwsbrief Archief

6 maart 2023 10:30


Week 10.
06-03-2023

Weer een nieuwe nieuwsbrief die ik samen met mijn opvolger samenstel.
Want het schrijven van iets dergelijks blijft altijd een dingetje. Maar samen komen we er wel. Net zoals we bij Saenden alles samen moeten doen. Dat geldt voor werkelijk iedereen, zonder uitzonderingen.

Contributies.

Er staat bij een klein aantal leden nog een bedrag open aan contributies.We hebben een aantal van hen hierop aangesproken, ook een aantal niet.

Maar iedereen weet zelf wel hoe de vlag erbij hangt en anders kunt u het even vragen. Ondertussen raakt het geduld op en leggen wij de nu nog openstaande vorderingen bij een incassobureau neer. Dat brengt voor de betrokkenen extra kosten met zich mee, iets wat wij eigenlijk altijd willen voorkomen, maar men heeft het aan zichzelf te wijten. Mocht men dit voor willen zijn, dan moeten de openstaande posten de komende week betaald zijn. Dit even ter info.

vlag_saenden.jpg

Dan verder met positieve zaken:

Want die zijn er gelukkig ook. Saenden heeft van de Vriendenloterij een mooi bedrag ontvangen (€ 2793,00) om te investeren in de club. Dat kunnen we goed gebruiken, want ook voor Saenden wordt alles nu eenmaal duurder.
Verder hebben we een aantal nieuwe vlaggen besteld want de oude waren compleet op.
Daarbij hebben we gelijk het ontwerp iets aangepast en staat ook het logo van Saenden op de vlag.                                                  

Ook de vlaggen voor de niet roken campagne zijn aangevuld. Want dat roken en sport niet samen kunnen gaan blijft een feit. Roken blijft een slechte eigenschap die op termijn voor gezondheidsproblemen zorgt.

Verder zijn afgelopen week de lichtmasten van het A-veld weer rechtgezet (die waren een beetje uit het lood gewaaid) en is er extra beton om de masten gestort. We gaan het beleven. We hopen dat het mooie weer er ook zo langzamerhand weer een
beetje gaat komen, al zal het de komende week nog winters zijn. We hopen u allen op ons complex te begroeten.namens ons aller Saenden:   
                                           
Sjors Araujo Serrano                                                                       
Voorzitter 
                                                                                             
Ron Rijkers                               
Algemene zaken. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!