Nieuwsbrief Archief - RKVV Saenden

Nieuwsbrief Archief

Nieuwsbrief Archief

16 maart 2023 10:30


Week 11.
16-03-2023

Contributies.

Vervelend om hier al eerste aandacht voor te moeten vragen.
Maar we zien nog niet veel beweging hierin, dat kan niet!!
Wij leggen de nu nog openstaande vorderingen bij een incassobureau neer.Dat brengt voor de betrokkenen extra kosten met zich mee, maar men heeft het aan zichzelf te wijten.

Eric Tijms

Wij ontvingen het trieste bericht dat Eric Tijms is overleden.

Voor wie hem niet gekend heeft: Bij Saenden heeft Eric tal van zaken in het verleden gedaan en was hij samen zijn broers, Johan en Peter, een drijvende kracht achter de zaterdagafdeling. Hij heeft zelf ook meegevoetbald en verzorgde de trainingen. Ook de sponsoring van dit team en onze club mag genoemd worden. Wij zijn hem dankbaar voor wat hij voor ons heeft betekend en wensen Annamarie zijn kinderen en verdere familie alle sterkte doe met het verwerken van dit verlies.

Dan verder met positieve zaken:

Remy Goudriaan en zijn vrouw zijn de trotse ouders geworden van een zoon.
Sem is de naam. Wij wensen vanuit Saenden het paar alle geluk toe, als het goed is hebben ze namens ons alvast een bloemetje ontvangen om de gebeurtenis extra kleur te geven.

One Love.

Komend weekend staat in het teken van One-Love. Dat staat voor de openheid van onze vereniging voor iedereen, ongeacht je geloof, geaardheid of wat dan ook. Speciaal hiervoor zal komend weekend de door de KNVB beschikbaar gestelde vlag op ons complex te zien zijn. In het kader van ons veilig sportklimaat mag dit extra benoemd worden.

Sjors Araujo Serrano                                                                       
Voorzitter 
                                                                                             
Ron Rijkers                               
Algemene zaken. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!