Nieuwsbrief Archief - RKVV Saenden

Nieuwsbrief Archief

Nieuwsbrief Archief

27 maart 2023 10:45


Week 13.
27-03-2023

Even wat zaken waar we de aandacht voor vragen:

Wat huisregeltjes.

We vragen even de aandacht voor wat zaken die eigenlijk als vanzelfsprekend mogen klinken. Toch zijn er mensen die daar anders mee omgaan en dat kan uiteraard niet. Waar hebben we het over?

  • De speeltuin met zandbak is er niet om honden in te laten graven en te laten spelen, die is er voor kinderen.
  • De kleedkamers hebben witte tegels en wanden, dat hebben we niet gedaan om er schoenen tegenaan uit te kloppen, dan hadden we de kleur zwart toegepast.

Ook onder de douche geen schoonmaak van schoeisel. Het gebeurt echt!

Buiten de reguliere tijden om is het Saenden terrein gesloten. Dat houdt in dat kinderen dan geen balletje mogen komen trappen. Onze velden zijn geen openbare trapveldjes. Als er iets gebeurd is er geen EHBO en er is geen begeleiding. Let dus op wat uw kind gaat doen en waar ze heen willen gaan.

Ze zijn welkom tijdens de trainingen en wedstrijden.

Een oplettend mens zou kunnen zien dat wij nu ook een bord hebben aangebracht om mensen er attent op te maken dat er beeldmateriaal gemaakt kan worden als u bij Saenden bent. Dat was altijd al zo, maar we willen niet dat er mensen zich daarover verbazen. Overigens hanteren we bij ons regels die horen bij het predicaat van het Veilig Sportklimaat, grensoverschrijdende zaken willen wij niet hebben, daar zijn wij duidelijk in.

Sponsoring

We hebben een nieuwe sponsor binnen de club. Bet-City heeft een overeenkomst voor een bord langs het A-veld afgesloten met Saenden. Dat is mooi, maar gelijk willen we ook de al bestaande sponsors even in het zonnetje zetten. Want het is niet te bevatten hoe belangrijk dit voor Saenden is. Dankzij hun ondersteuning kunnen we de sport bereikbaar voor iedereen houden en kunnen we alles tiptop in orde houden.

namens ons aller Saenden:
Ron Rijkers                               
Algemene zaken. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!