Nieuwsbrief Archief - RKVV Saenden

Nieuwsbrief Archief

Nieuwsbrief Archief

15 mei 2023 10:45


Week 20.
15-05-2023

Einde seizoen

Het einde van het seizoen nadert, dit betekent dat we zo’n beetje toe zijn aan de laatste wedstrijden. Teams strijden om het kampioenschap of om lijfsbehoud, zoals ons eerste elftal. Ik roep u op om hen daar waar mogelijk te supporten.

Het einde van het seizoen betekent ook dat nagedacht moet worden over het komend seizoen. Zo moeten voor komend seizoen weer teams worden ingeschreven bij de KNVB etc. Om dit goed te kunnen doen is het essentieel dat we als vereniging weten wie komend seizoen opnieuw zijn voetbalschoenen aantrekt en de strijd aangaat om het kampioenschap of gewoon een potje recreatief voetbal speelt, om vooral in de 3e helft, de strijd met de tegenstander aan te gaan.

Uiteraard hopen wij dat iedereen ervoor kiest om volgend seizoen weer deel uit te maken van zijn of haar team. Toch kan er altijd een reden zijn waarom je dit niet meer wilt. Blessures, zwangerschappen, of “gewoon geen zin meer” zijn een aantal redenen om het actieve lidmaatschap te beëindigen.  Vooral van deze leden vraag ik de aandacht. Dit omdat opzegging écht uiterlijk 31 mei 2023 moet plaatsvinden. Na die datum wordt iedereen weer ingeschreven in een team en aangemeld bij de KNVB. Vanaf dat moment zijn wij contributie aan de KNVB verschuldigd en bent u voor het hele seizoen 2023-2024 de volledige contributie aan ons verschuldigd. Ik meld dit nu zodat u nog 2 weken heeft om eventueel het lidmaatschap te beëindigen en teleurstelling over te betalen contributie te voorkomen. Opzegging kan uitsluitend via dit formulier plaatsvinden. Als u geen actief spelend lid van onze vereniging meer wilt zijn maar Saenden wel een warm hart toedraagt bestaat uiteraard de mogelijkheid om “niet spelend lid” of “donateur” te worden. Dit kunt u op het betreffende formulier aangeven.

Rest mij nog u te melden dat traditiegetrouw aan het eind van het seizoen,  op 3 juni het Mini Husseltoernooi en op 4 juni het husseltoernooi plaatsvindt. 2 toernooien waarin leden samen met familie en vrienden een potje voetbal spelen. Niet per se om de beste te zijn, maar vooral om een gezellige dag met elkaar te hebben als afsluiting van het seizoen. Teaminschrijving voor het husseltoernooi ontvangen we het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 26 mei. We gaan er een mooi einde van maken en zien u graag bij één van de toernooien.

Namens uw bestuur


Inschrijfformulier Mini Hussel

Inschrijfformulier Saenden Hussel

We zien jullie graag komen en gaan ervan uit dat we goed weer gaan krijgen.
Groetjes van ons,

Activiteiten Commissie Saenden, bestaande uit:
Tessa van Deijzen
Mees de Droog
Ron Rijkers
Chris Supusepa
Elena Tanahatoe

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!