Nieuwsbrief - RKVV Saenden

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

4 september 2023 10:15


Week 36 Seizoen 2023/2024

Nieuwsbrief 4 september 2023

Financiële zaken

De eerste bekerwedstrijden zijn inmiddels gespeeld, hopelijk heeft u er weer van genoten en valt de spierpijn na zo’n eerste voetbalweekend mee. Om te kunnen voetballen worden door de vereniging allerlei kosten gemaakt die onder andere door de contributiebijdragen worden betaald.

Met het nieuwe voetbalseizoen voor de deur willen wij u dan ook informeren over de contributie voor het seizoen 2023/2024.

In de laatste week van september 2023 zal de contributie voor het nieuwe seizoen in rekening worden gebracht. Dit stelt ons in staat om de benodigde middelen te verzamelen om een succesvol en plezierig seizoen voor alle leden te kunnen organiseren. Daarnaast kunnen wij hiermee de tegenvallende onkosten door o.a. het herstel van de Polyschade en de extra onkosten die het veldonderhoud in de zomerstop met zich meebracht het hoofd bieden.

Wij begrijpen dat omstandigheden kunnen veranderen en soms betalingen moeilijk kunnen zijn. Indien u om welke reden dan ook moeite heeft met het tijdig betalen van de contributie, verzoeken wij u vriendelijk om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om met u samen te werken en eventuele regelingen te treffen die de situatie kunnen verlichten. Kijk ook eens op de website van Meedoen Zaanstad of de gemeente iets voor de contributie van uw kind kan betekenen.  Betaal uw contributie of tref een regeling en denk niet “het komt wel”. Het heeft ons afgelopen seizoenen heel veel tijd gekost om de verschuldigde contributie te incasseren. Als u een regeling treft, scheelt u dat kopzorgen en ons een hoop tijd.

Uw tijdige bijdrage is essentieel voor het succes van Saenden en stelt ons in staat om te blijven investeren in faciliteiten, trainingen en evenementen die het voetbalplezier voor al onze leden vergroten.

Naast de contributie zijn er meer acties waarmee wij proberen onze kas te spekken. Eén van die acties is de actie van de Vomar. Als u wel eens bij de Vomar boodschappen doet, kunt u een Klant Is Koning (KIK-kaart) krijgen en daarmee voor Saenden sparen zonder dat het u iets kost. Daarnaast heeft de Vomar vanaf 3 september een actie waarmee je extra voor ons kunt sparen. Neem aub als je bij de Vomar bent alle clubmunten aan. Je kunt hier lezen hoe je daarmee voor ons kunt sparen. Als je het invoeren van de munten te ingewikkeld of teveel werk vindt, leg de munten dan in de bestuurskamer op tafel, dan zorgen wij voor verdere verwerking.

Ook kunt u via onze website bij veel online webshops sparen voor Saenden, dat is heel eenvoudig. In plaats van dat u direct inlogt op de website van de betreffende webshop,  doet u dat via “onze clubwinkel”. U vindt deze op onze website en in de clubapp, ook dit kost u niets extra’s maar levert ons wel iets op.

Wij danken u hartelijk voor uw voortdurende steun en inzet voor onze vereniging. Samen kijken we uit naar een geweldig seizoen 2023/2024 vol sportieve uitdagingen en plezier.

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!