Nieuwsbrief - RKVV Saenden

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

11 september 2023 17:15


Week 37 Seizoen 2023/2024

Vakantie voorbij....

Als het goed is, is iedereen zo’n beetje weer terug. Wat is er te vertellen?

De jeugd heeft afgelopen zaterdag een geweldige open dag gehad, die goed bezocht is. Wellicht dat er weer een aantal nieuwe leden bijgekomen zijn, we gaan het zien. Top georganiseerd, waarvoor dank aan iedereen die er een steen aan bijgedragen heeft. De veteranen zijn op pad geweest om te footgolfen. Inzet van de strijd was voor de eerste maal de enige echte “Nico Saft”-bokaal.
Een mooi eerbetoon aan deze clubkanjer. De keuken heeft een metamorfose ondergaan, met dank aan TGL (Tegel Tino) die er knap tegelwerk in heeft aangebracht. Verder is de frituurwand geheel gereviseerd, hebben we ook daar Ledverlichting, is het schakelmateriaal vernieuwd, is de keuken opnieuw gewit en zijn de werkbladen van RVS voorzien. Wat nog te gebeuren staat is een gietvloer, die dan ook gelijk doorgetrokken wordt achter de bar.

Kortom, we zijn klaar voor een nieuw en geweldig seizoen.

We werden vlak voor de zomerstop verrast door een abrupte beëindiging van het hoofdsponsorschap door de firma Van Vliet. Die zagen we niet aankomen, maar alles is wel op een nette manier afgesloten en we danken Van Vliet B.V. dan ook voor de jarenlange steun aan onze vereniging.

Gelukkig zijn we inmiddels in verregaande onderhandelingen met een nieuwe hoofdsponsor die de plek van van Vliet gaat overnemen. Wie dat is laten wij u in een apart bericht weten als de overeenkomst getekend is. Dat houdt het even spannend.

Bovenstaand onderstreept nog eens hoe belangrijk sponsors voor onze club zijn.

Ik durf zelfs te stellen: Onmisbaar!!! In dat kader vraag ik nog even de aandacht voor de lopende actie bij de Vomar. Daar kun je met het Klant is Koning programma geld verdienen voor Saenden. Het kost niets meer en boodschappen moet je toch al halen. Doe daar dus aan mee!! Ook de Vriendenloterij is een vaste bron van inkomsten voor ons. Speel je mee in deze loterij, kijk dan even of je Saenden als je goede doel hebt ingesteld. Ook dat kost niets meer.

Naast geld verdienen moeten we ook voorkomen dat we het onnodig uitgeven.

De KNVB gaat voortaan boetes opleggen als een wedstrijdformulier te laat of niet ingevuld wordt. Let daar dus op. Probeer ook het oplopen van gele en rode kaarten in het veld te vermijden. U moet deze zelf betalen! Het is maar dat u het weet!

Namens ons aller Saenden
Groet Ron Rijkers,
Algemene Zaken

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!