Nieuwsbrief - RKVV Saenden

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

25 september 2023 11:00


Week 39 Seizoen 2023/2024

Deze week een nieuwsbrief vanuit onze jeugdcommissie, neemt niet weg dat hier informatie in staat die ook voor de senioren van toepassing is. Lees dit stuk dus aandachtig door.

 

 1. Spelregelbewijs JO18, JO19, MO20, Zaterdag 2 en Zaterdag 3
  In het jaar waarin je 17 wordt ben je verplicht je spelregelbewijs te halen. Nog niet iedereen heeft dat gedaan. Het is belangrijk om dit wel te doen, sommige spelers hebben al een waarschuwing hiervoor ontvangen. Wij zullen vanuit de jeugdcommissie in de komende weken tijdens 2 trainingsavonden in de kantine ruimte organiseren om het spelregelbewijs te halen. Tijden en data worden nader bekend gemaakt. Om hieraan te kunnen deelnemen in het noodzakelijk dat de informatie (mailadres en telefoonnummers) in Sportlink correct zijn. CONTROLEER DAT! Je ontvangt de uitnodiging om in te loggen via het mailadres zoals dat in Sportlink staat opgenomen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat deze informatie klopt. Geen spelregelbewijs betekent niet sporten.

  Alcoholbeleid binnen de vereniging
  Binnen onze vereniging dienen wij ons aan de wet te houden. Dat betekent dat wij geen alcohol schenken aan personen onder 18. U vindt een toelichting op ons alcoholbeleid.

 2. Gebruik kleedkamers tijdens de trainingen en de wedstrijden
  Zowel tijdens de trainingen als tijdens de wedstrijden moeten wij de kleedkamers delen met anderen en moet er vaak na gebruik nog een ander team in. Wij willen iedereen vragen de kleedkamers dan ook na gebruik netjes achter te laten. Schoenen worden buiten uitgeklopt. In iedere kleedkamer staat een vuilnisbak en in iedere kleedkamer staat een trekker. Het is een kleine moeite en wel zo prettig voor degene die daarna gebruik moet maken van de kleedkamer. Ouders wilt u voordat u na de training of de wedstrijd wegloopt even kijken of dit gebeurd is?

  Spoorwegovergang
  Het is een jaarlijkse terugkerende mededeling maar het is onze jeugdleden NIET toegestaan zonder begeleiding van een volwassene gebruik te maken van de spoorwegovergang. Bij het oversteken van het spoor dient ten alle tijden toezicht aanwezig te zijn. Wij zouden ook heel erg geholpen zijn met een ouder die die bijvoorbeeld na afloop van de trainingen op zich wil nemen. U kunt zich aan via jeugdactiviteiten@saenden.nl.

  Vacatures binnen de jeugdafdeling
  De jeugd (maar ook de jong senioren afdeling) is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en met het huidige ledenaantal staan wij voor heel veel nieuwe uitdagingen wij zijn dan ook op zoek naar betrokken vrijwilligers voor de volgende functies:
  - interviewer voor het wekelijkse interview. Iedere week stelt u een paar vragen aan één van onze jeugdleden, scheidsrechters of andere vrijwilligers. Dit korte interview plaatsen wij op de site. Het draaiboek en de vragen liggen al voor u klaar en u kunt daar uiteraard uw eigen creativiteit aangeven.
  - scheidsrechterscoördinator. U verzorgt wekelijks de scheidsrechters voor de thuiswedstrijden en geeft deze indeling door aan Hans. Er is een poule van scheidsrechters aanwezig en wij zijn druk bezig om deze verder uit te breiden door in het najaar te gaan starten met een nieuwe scheidsrechterscursus. Sommige teams hebben een eigen scheidsrechter. U bent ook samen met de jeugdcommissie verantwoordelijk voor het organiseren en in goede banen leiden van deze cursus en het begeleiden van de (jonge) scheidsrechter s op zaterdagochtend.
  - assistent wedstrijdzaken. U krijgt van Hans Glim een kijkje in de keuken van de wedstrijdzaken. U raakt vertrouwd met het programma Sportlink en ondersteunt bij de wedstijdplanning en het verplaatsen van wedstrijden. Goede communicatie is essentieel. Daarnaast onderhoud u samen met Hans de contacten bij de KNVB.
  - coördinator Grote Clubloten. De grote clubloten actie is weer begonnen en dit is een belangrijke bron van inkomsten voor onze jeugdafdeling. Dit geld wordt onder andere gebruikt voor de aanschaf van bijvoorbeeld trainingsmaterialen maar ook voor verschillende sociale activiteiten waarbij de hele jeugdafdeling centraal staat. Wij zijn op zoek naar iemand die de coördinatie hiervan volgend jaar van Hans wil overnemen. U gaat dan vanaf dit najaar over de schouder van Hans meekijken bij het verwerken van alle boekjes en verkochte loten. Houd de tussenstand bij en plaats hierover updates op de site of in de apps. Volgend jaar zorgt u dan ook dat alle boekjes op tijd worden uitgedeeld (maar dat heeft Hans voor dit jaar al gedaan).

  Wij hopen heel erg dat u op deze vacatures wilt reageren. Uiteraard kunt u ook dingen samen doen. Wij zijn een vereniging voor elkaar maar ook door elkaar en daar hebben wij uw hulp bij nodig!

 

Het jeugdbestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!