Paastoernooi VV Assendelft JO9-1 - RKVV Saenden

Paastoernooi VV Assendelft JO9-1

Paastoernooi VV Assendelft JO9-1

10 april 2023 14:15


Afgelopen zaterdag deden onze jongens van JO9-1 mee aan het Paastoernooi bij vvAssendelft. We vertrokken ruim op tijd omdat het parkeren daar wel een dingetje is.. De zon scheen al lekker dus het beloofde een mooie dag te worden.

De eerste wedstrijd was tegen tweedeklasser RCZ JO9-1. Saenden was nog niet wakker denk ik want binnen een minuut keken we al tegen een 1-0 achterstand aan. Geen paniek, we weten waar de boys toe in staat zijn. Dus terug in de concentratie. Het was een leuke pot waar de jongens weer écht moesten voetballen. Joey maakte de gelijkmaker en vlak daarna werd ook het winnende doelpunt door Joey gemaakt.
De tweede wedstrijd was tegen Assendelft JO9-1. Ook bij deze wedstrijd kwamen we 1-0 achter te staan. Maar gelukkig wist Joey de stand snel weer gelijk te maken. Het was een superspannende wedstrijd en de opluchting was dan ook groot toen Joey de 2-1 maakte.. met nog 2 minuten op de klok kon het haast niet meer misgaan.. maar helaas… Assendelft nam de aftrap en wist toch de gelijkmaker te maken.. eindstand 2-2. Maar wel gevochten voor iedere bal!
De laatste wedstrijd was tegen AS80 JO9-10. Als we deze zouden winnen, zouden de jongens 1e worden in de poule, dus er hing wat vanaf.Het was een moeizame wedstrijd met over en weer wat irritaties en overtredingen. Opnieuw was het Joey die een doelpunt maakte. Het bleef daarna lang spannend maar ook AS80 wist te scoren en zo was het weer 1-1.. in de laatste minuut werd er een overtreding gemaakt op Seth en kregen we een penalty. Joey legde de bal vastberaden op de ‘stip’. Maar helaas werd de bal net naastgeschoten. Ook hier een gelijkspel als eindstand.. Nu was het afwachten wat de tegenstanders van het laatste duel gingen doen.. ook deze wedstrijd werd gelijk gespeeld en zo werden we gedeeld 1e! Maar helaas op het doelsaldo werd het een hele mooie 2e plaats! De jongens kregen allemaal weer een mooie medaille als herinnering. 09_paas.jpg
Volgende week gaan we weer verder in de competitie en wel in de 3e klasse!! Ik ben benieuwd! Tot volgende week!Een trotse voetbalmoeder
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!