Geen beker voor J010-1 dit keer maar toch een zeer geslaagd toernooi! - RKVV Saenden

Geen beker voor J010-1 dit keer maar toch een zeer geslaagd toernooi!

Geen beker voor J010-1 dit keer maar toch een zeer geslaagd toernooi!

11 april 2023 10:00


Deze zaterdag 8 april geen competitiewedstrijd maar het Paastoernooi bij VV Assendelft!
Na 2 grijze, regenachtige dagen beloofde vandaag een mooie dag te worden. We zouden vandaag een klasse hoger proberen, namelijk 3de klasse, om te kijken of we daarin ook mee konden komen.
De volgende teams waren bij ons in de poule ingedeeld:
HBC Jo9-1
RCZ Jo10-1
VV Assendelft Jo10-1
Sporting Krommenie Jo10-1

Om ongeveer 9.15 uur verzamelden we op station Wormerveer en natuurlijk waren de heerlijke broodjes weer verzorgd door 1 van de ouders! Toen de broodjes op waren was het tijd om te vertrekken naar Assendelft waar we om 10.30 uur de 1e wedstrijd moesten beginnen. Nadat we ons samen met de Jo10-2 van Saenden hadden aangemeld en een kleine warming up hadden gedaan stonden we klaar om te beginnen.
10_hbc.jpg

Gelijk na de aftrap ging het in hoog tempo van de ene kant naar de andere kant. Iets waar onze toppers van Saenden even aan moesten wennen. Maar verdedigend stonden we goed en omdat het wedstrijden van 15 minuten waren was er weinig tijd om af te wachten. Na ongeveer 8 minuten zette Wilco van achteruit de aanval op en met een mooie panna en daarna een strakke pass op Lex wist hij de bal strak in de hoek te schieten 1-0! HBC zette gelijk meer druk om de achterstand om te draaien waardoor Saenden wat meer achteruit ging staan en HBC vele kansen kreeg en uiteindelijk de eindstand op 1-2 wist te zetten!
RCZo10.jpg

Direct na de aftrap was het Saenden die er bovenop zat en vele kansen creëerde. Maar ook RCZ wist een paar keer gevaarlijk voor de goal te komen. Een klein moment van concentratieverlies van Saenden zorgde ervoor dat RCZ de stand op 1-0 wist te zetten. Vanaf dat moment ging Saenden 300% op de aanval en kans op kans kwam en de bal werd wel 4x van de lijn gehaald maar helaas de eindstand bleef op 1-0 staan.
sp10.jpg
Van deze wedstrijd wisten we dat het allesbehalve makkelijk zou worden aangezien we al hadden gezien dat deze tegenstander goed speelde. We begonnen de wedstrijd met 2 spelers van Saenden die geblesseerd zijn geraakt en de overige 5 waren al aardig door de energie heen van de voorgaande wedstrijden. Maar zoals altijd geeft Saenden nooit op en werden de pijntjes aan de kant gezet en streden we zo goed als we konden tegen Sporting Krommenie. Helaas wist Sporting deze wedstrijd met 4-0 te winnen.
adelft.jpg

Voor deze wedstrijd hadden we 30 minuten rust, dus even snel een portie overheerlijke poffertjes eten en kijken of we weer wat energie konden krijgen. Helaas had Lex nog steeds last van hevige hoofdpijn en liep Jermaih alles behalve soepel. Toch wisten beide niet van opgeven en wilden ze het toch blijven proberen. Eenmaal vanaf de aftrap probeerde Saenden veelal de lange bal te spelen om zoveel mogelijk energie te sparen. Maar deze werd vaak opgevangen op het middenveld door VV Assendelft en die wisten er wel raad mee. Uiteindelijk kon Saenden ook deze wedstrijd geen vuist maken en werd de eindstand 0-3!

 

Boys en Girl, helaas dit keer geen beker.

Maar wat hebben jullie gestreden vooral de eerste 2 wedstrijden hebben jullie laten zien dat jullie zeker niet onder doen voor 3de klasse! Als jullie dat spel de laatste competitiewedstrijden op de mat leggen dan gaan we een mooi einde van het seizoen tegemoet!!

Volgende week weer competitie en ik kijk ernaar uit.

 

Tot volgende week!                                                                      Jullie trouwe supporter!Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!