Laatste Jeugd Nieuws

Maandag 11 oktober tot en met zondag 17 oktober

10 oktober 18:00  De wedstrijden van afgelopen zaterdag Veel overwinningen bij de verschillende teams. Een aantal teams staan dan ook bovenaan. Dus dat gaat prima. meer »


Voor alle (nieuwe) jeugdleden en hun ouders

12 september 19:15  Nadat wij inmiddels ruim anderhalf jaar alleen maar hebben kunnen trainen, hebben alle jeugdteams afgelopen weekenden weer de eerste wedstrijden kunnen spelen. Wat was het fijn om niet alleen spelers op het veld te zien, maar ook weer ouders op ons complex te mogen ontvangen. En wat het eerste weekend succesvol voor onze teams! Onze jeugdafdeling is in het afgelopen jaar wederom gegroeid. Wij willen langs deze weg alle nieuwe leden en hun ouders hartelijke welkom heten bij Saenden. Er hebben inmiddels 2 informatiemomenten plaatsgevonden maar op woensdag 6 oktober om 19.30u zullen wij nog een kennismakingsbijeenkomst organiseren. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd, maar vooral voor nieuwe ouders kan het handig zijn om even langs te komen. meer »


SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT

12 september 19:00  De jeugdafdeling van Saenden is in de afgelopen maanden enorm gegroeid. Vanessa is al weken bezig om alle nieuwe leden / nieuwe teams van een tenue te voorzien en ook met de teamindelingen wordt nog druk geschoven omdat er steeds nieuwe leden bij komen. Met een zo hard groeiende jeugdafdeling groeit ook de behoefte aan ondersteuning bij de wedstrijden. Wij zijn dus dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters. vangen, je krijgt van ons een shirt en een drankje in de rust of na afloop.meer »


Beste ouders, verzorgers,

2 september 14:30  Hierbij de teams waarmee we komende zaterdag “de wei” in gaan. meer »


Belangrijke mededelingen start van het seizoen 2021-2022

11 augustus 15:00  Beste jongens, meisjes, ouders, verzorgers, Het seizoen is ten einde. Hierbij alvast informatie met betrekking tot komend seizoen. meer »


De geweldige gabbers van Saenden genieten met volle teugen

16 februari 11:30  Het is een regenachtige zaterdagochtend ergens in Augustus. In de hoek van het hoofdveld voor de kantine zet trainer Rey door de meeste meester genoemd zijn parcourtje uit voor de eerste training van de mini s. Een groepje van 8 a 9 jongens in de leeftijd tussen de 6 en 8 jaar wacht gespannen af.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!