Laatste Jeugd Nieuws

In beeld jeugdtraining bij Saenden

12 juni 9:00  Dat Saenden een bijzondere vereniging is dat weet iedereen die bekend is met "De club uit Wormerveer" . meer »

Dank jullie wel

10 juni 10:30  Afgelopen zaterdag, de zaterdag die eigelijk ook de zaterdag van het Saendenkamp 2020 zou zijn, werd de jeugdafdeling aangenaam verrast. meer »

De geweldige gabbers van Saenden genieten met volle teugen

16 februari 11:30  Het is een regenachtige zaterdagochtend ergens in Augustus. In de hoek van het hoofdveld voor de kantine zet trainer Rey door de meeste meester genoemd zijn parcourtje uit voor de eerste training van de mini s. Een groepje van 8 a 9 jongens in de leeftijd tussen de 6 en 8 jaar wacht gespannen af.meer »


We gaan weer beginnen op 19 & 20januari

14 januari 11:00  Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, Per komende dinsdag 19 januari gaan we weer beginnen met het reguliere trainingsschema. Let op de regels hiervoor zijn aangescherpt, dus houdt afstand waar dat gevraagd wordt.meer »


Trekkingsuitslag Grote Club Actie 2020

10 december 14:00  Nogmaals iedereen enorm bedankt voor het verkopen en kopen van Grote Club Loten. Hiermee heeft iedereen onze jeugdafdeling geholpen een mooi bedrag op te halen Maar alle lotenkopers doen natuurlijk ook mee om misschien wel een leuke prijs te winnen.meer »


een clubrecord : maar liefst 1221 Grote Club Actie loten verkocht dit jaar

5 december 13:15  Voor het eerst meer dan 1200 loten verkocht !meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!