Klaverjassen

   Onze klaverjas avonden zijn op vrijdag (dit alles is onder voorbehoud)

   24    September

   29   Oktober

   26   November  ( Sinter-jassen )

   17   December  (Kerst-klaverjassen)

   28   Januari

   25   Februari

   25   Maart       

   15   April          (Paas klaverjassen)  laatste Avond

Interview Kevin van Veen, spits Motherwell FC: "Spelen bij Rangers en Celtic was een droom"

Vandaag om 15:00  Diverse keren een plekje in het Elftal van de Week, de benoeming tot Speler van de Maand en het Doelpunt van de Maand. De overstap van Kevin van Veen afgelopen zomer naar Motherwell FC is niet bepaald verkeerd uitgepakt. Met de Schotse club ligt de dertigjarige Brabander op koers voor een Europa League-ticket. "Ik had altijd de droom om ooit in de stadions van Rangers en Celtic te voetballen." meer »


Marc Overmars: "Achteraf dacht ik: wat een grote mond had ik voor een jongen van zeventien"

Vandaag om 12:00  In zijn jeugdjaren excelleerde hij op het middenveld. Links, rechts of centraal. Het maakte Marc Overmars niet uit. Pas als senior belandde hij op de positie van vleugelaanvaller en bij Ajax definitief op links. Als rechtsbenige linksbuiten zette de nu 48-jarige directeur voetbalzaken van de Amsterdammers een trend in. "Als rechtsbuiten vond ik mezelf een zes. Als linksbuiten een 8,5." meer »


Nieuwe ELF Voetbal Special: vijftig odes aan de nummer 11

Vandaag om 10:00  De nummer 11 op het veld. You love him or you hate him. Hij laat zijn tegenstander lopen en verdedigen zit niet in zijn aard. Nee, voor de nummer 11 voelt een geslaagde passeerbeweging als een overwinning. Ter ere van ons veertigjarige bestaan hebben we een Special gemaakt over de Nummer 11. Eentje waarin alle clubs uit de Eredivisie, Eerste Divisie en Tweede Divisie aan bod komen. Vijftig interviews in totaal! Het extra dikke nummer is nu uit. meer »


De beste vrije transfers ooit

Gisteren om 19:31  Wat hebben Kylian Mbappé, Paul Pogba en Paulo Dybala met elkaar gemeen? Ze beschikken alle drie over een aflopend contract. Mochten hun contracten niet meer verlengd worden lopen deze topspelers dus gratis de deur uit. Dat gebeurde al weleens eerder en leverde ook het nodige succes op. Hier de beste vrije transfers ooit. meer »


Naar welke club vertrekt Dusan Vlahovic?

Gisteren om 15:27  Er staat dit seizoen geen maat op Dusan Vlahovic. Met een prachtige lob van buiten de zestien over de keeper heen, maakte de pas eenentwintig jarige spits dat maandagavond nog maar eens duidelijk. De Fiorentina speler is gedeeld topscorer van de Serie A en heeft door deze uitmuntende prestaties vele topclubs achter hem aan zitten. Naar eigen zeggen wil de Serviër komende zomer pas een transfer maken, al kun je dat nooit zeker weten. De vraag is welke club de race om Vlahovic wint. meer »


Bekerquiz: welke trofee hoort bij welk land?

19 januari 2022 15:00  Januari is een bekermaand! Niet alleen de Afrika Cup, maar ook overal in Europa wordt in de eerste maand van 2022 gestreden om verschillende bekers. We hebben weer een quiz voor je! meer »


Meer nieuws

19 januari 2022 14:15 Waarom Union wel/geen kampioen wordt

16 januari 2022 15:56 Samenvatting FC Utrecht - Ajax (0-3)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!