Rookvrijegeneratie


Vanaf augustus 2018 zijn wij rookvrij

VV Saenden is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf augustus 2018 de stap naar een rookvrij sportterrein.

Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt VV Saenden iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

 

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. 

 

Vanaf augustus 2018 zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met RKVV Saenden te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

 

Lees meer over rookvrije sport op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.

Rookvrije Generatie

8 september 9:30  OP WEG NAAR ROOKVRIJE VOETBALSTADIONSmeer »


Rookvrije Generatie

16 augustus 15:45  Als onze jeugd voetbalt of traint is het Saenden complex verboden terrein voor rokers. Zo zijn we op weg naar een rookvrije generatie. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!