VVH/Velserbroek VR1 (zon)

4e klasse 3

17 november 2019 11:15

Onbekend

VVH Velserbroek VR1 stond op het programma. Het liep gelijk op, maar het eerste doelpunt werd gemaakt door Saenden, Suzan schoot hem er mooi in.

Halverwege de eerste helft werd het de gelijkmaker gemaakt, maar vlak voor tijd maakte Stasja de 2-1. Begin van de tweede helft nam Suzan en Jorien een korte corner, der ontstond veel verwarring maar de bal werd door de keepster achter de lijn gehaald. Scheidsrechter besloot dat het de 3-1 werd, de tegenstanders waren het er niet mee

eens en hun vlagger heeft daarna alleen nog maar de vlag omhoog gedaan. Maar het werd nog spannend toen de tegenstander de 3-2

maakte, maar gelukkig maakte Suzan nog de 4-2. Maar de spanning bleef nog tot de laatste minuut, de wedstrijd werd namelijk gespeeld met een 4-3 winst voor Saenden. Eindelijk weer wat punten gepakt want dat hadden we wel nodig