Laatste Senioren Nieuws

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT

12 september 19:00  De jeugdafdeling van Saenden is in de afgelopen maanden enorm gegroeid. Vanessa is al weken bezig om alle nieuwe leden / nieuwe teams van een tenue te voorzien en ook met de teamindelingen wordt nog druk geschoven omdat er steeds nieuwe leden bij komen. Met een zo hard groeiende jeugdafdeling groeit ook de behoefte aan ondersteuning bij de wedstrijden. Wij zijn dus dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters. vangen, je krijgt van ons een shirt en een drankje in de rust of na afloop.meer »


Rene Reijinga blijft trainer bij Saenden

21 december 17:15  Rene Reijinga heeft zijn lopende verbintenis bij Saenden met een jaar verlengd met optie tot nog een seizoen.meer »


Rijper Topscorer Mikey Hoffs hoopt bij Saenden de ideale combinatie van presteren en lol te vinden: ’De eerste indrukken zijn goed’

16 juli 12:00  Het gepromoveerde De Rijp heeft een moeizaam seizoen achter de rug in de derde klasse. Toch gingen verdedigers van vrijwel alle tegenstanders enigszins bibberend de strijd aan met de ploeg. Als het aanvalsduo Mikey Hoffs en Nick Visser het namelijk op de heupen had, zou het een zware middag worden. Voor Hoffs (26) was er veel belangstelling van hogere clubs, maar hij koos voor een overstap naar poulegenoot Saenden.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!