Sporting Krommenie MO15-1 - Saenden MO15-1

Saenden MO15-1

3e klasse 04

12 oktober 2019 12:00

Onbekend

Ondanks de enorme zondvloed van de afgelopen dagen ging ons wedstrijd gewoon door..kunstgras hè ;)
Met het voltallige elftal begonnen wij de wedstrijd.  Pien en Julia beginnen op de “denkbeeldige” bank.
Binnen 5 minuten tikte Jenna de 0-1 binnen, wat een snelheid en wat is het toch fijn om een linkspoot in je elftal te hebben, altijd verrassend en moeilijk voor de tegenstander. 15 min verder en daar was Djessy die voor de 0-2 zorgde met een weergaloos hakje van Nicky. Nog geen twee minuten later dribbelde Ella drie meiden voorbij en schoot de bal prachtig in de hoek. 0-3.
Vlak voor rust schiet Fleur haar eerste doelpuntje erin na een scherpe voorzet van Jenna. Wij gaan met 0-4 de rust in (en dat is best lekker hoor.) Het spel op kunstgras is net iets sneller dan op echt gras, dat is een beetje wennen voor de meiden maar dat pakken ze de tweede helft weer goed op.
De sfeer zit er goed in zowel op als buiten het veld. Ze luisteren goed en pikken aanwijzingen steeds sneller op. Ook het thema van de maand waar wij tijdens de trainingen aan werken van “het rode draadplan” (van achteruit opbouwen )gaat deze wedstrijd erg goed! Jullie creëeren meer ruimte en behouden over het algemeen goed de rust op het veld! Shantala staat ook weer fantastisch te keepen, goed uitkomen op het juiste moment is echt een talent van haar! Ook weten ze haar meer te vinden door af en toe de bal terug te spelen wanneer zij hem zelf niet kwijt kunnen.. een hoop pluspunten deze week :)
In de 37 set minuut na wederom een voorzet van Jenna schoot Djessy haar tweede van vandaag erin 0-5.Demi, Stacey en Aiyana staan ijzersterk te voetballen op het middenveld en Xira,Ella ,Pien en Faye zorgen voor een blok achterin.Er kwam ook veel dreiging van rechts waar Julia en Fleur stonden, daardoor ontstond er voorin wat ruimte die Jenna goed benutte door in de 63 minuut de 0-6 te maken. De laatste 5 minuten ging Jenna eruit en zo stond Ella ineens voorin.Nou dat hebben ze bij Krommenie geweten want alsof 0-6 nog niet genoeg was sloot Ella de wedstrijd in de één na laatste minuut af met een mooie 0-7.
Toppers! Ik ben hartstikke trots op jullie meiden. Dit was misschien één van de minder sterke teams in de competitie dus voor het doelsaldo was dit een prima uitslag!
Na de herfstvakantie delen wij (als ze binnen zijn) de nieuwe gesponsorde trainingspakken uit! Daaruit is het initiatief bij de moeder van Pien ontstaan om met dit leuke team een wedstrijdbal te sponseren aan de vereniging! Daar zijn wij bij Saenden natuurlijk enorm blij mee..👍