28 september 2019 10:30

A (Bonnie) Ruiter

Onbekend

Ondanks de hevige regenval van vrijdag en vrijdagnacht speelde wij uit bij HSV op hun enige kunstgrasveld.
En de weergoden waren ons goed gezind want wij hebben het 70 minuten droog gehouden.
Met 13 meiden onderweg naar Heiloo, Djessy geniet van een weekendje weg en onze invalspeelster Mia kon op het fietsje vandaag want voor haar is Heiloo een thuiswedstrijd.
Niet geheel fris en fruitig starten wij deze wedstrijd. Pien, Jenna en Ella hadden de griep te pakken afgelopen week en niet super fit. Het team van HSV oogt fit en goed op elkaar ingespeeld. Dat bleek te kloppen, wij gaan de rust in met een 3-0 achterstand. Voor de rust 1 mooi schot van Stacey gezien die helaas recht in de armen van de keepster belande. In de rust even wat orde op zaken gesteld, ze kunnen beter en ze moesten ook beter.
Gelukkig, het liep beter, ze wisten elkaar weer te vinden, een prachtige schot van Jenna werd helaas net over getikt door de keepster. Dan zit het ook niet mee.
Jammer genoeg viel de bal wel in het netje voor HSV 4-0.
Dan maar alles of niets spelen. Ella doorschuiven naar het middenveld zodat we meer druk kunnen uit oefenen. En dat werkte! Na prachtige overspelen van de meiden valt de bal voor de voeten van Nicky en die ramt hem erin! Boem 4-1! Dik verdiend doelpunt!
Al met al geen topwedstrijd maar wel een hele goede tweede helft gespeeld dus daar gaan we op verder borduren. Bedankt Mia en Fleur voor het invallen. Volgende week gaan we voor de 3 punten!