Saenden VR1 (zon)

4e klasse 3

26 januari 2020 11:30

Onbekend

Het begon als een frisse ochtend die later een prachtige zonnige dag werd. Heerlijk weer om in te voetballen, zuurstof genoeg. We begonnen een beetje rommelig maar nadat we gingen opbouwen en druk naar voren gaven kwam de 0-1 voorsprong. Shona maakte het doelpunt, maar we waren nog niet safe! SDZ bleef ook druk zetten.
We merkten dat we in de tweede helft meer druk moesten geven want 0-1 is een risico.Tessa stond op doel en de zenuwen waren 90 min lang aanwezig kan ik je zeggen. Zenuwslopend voetbal want de kansen ging op en neer. Tijdens een corner van SDZ was Saenden niet oplettend. Niet iedereen stond nog goed en na een snel genomen corner met een aparte curve ging hij zo tussen een verdediger, paal en langs de keepers in het doel. Samantha schoot hem er nog uit maar helaas had de scheidsrechter gezien dat hij over de lijn was geweest. Halverwege de tweede helft werd er een overtreding gemaakt op het middenveld op Saenden waardoor SDZ door kon en van een afstand over Tessa heen schoot. Frustratie bij Saenden, waarom mocht er doorgespeeld worden en waarom gaven we onze voorsprong zo makkelijk weg! Maar gelukkig kopte Lisanne D de bal via een corner prachtig in! 2-2. Saenden en SDZ wilde beide snel verder. Het laatste kwartiertje was intens! Jorien schoot maar net over en Tessa wist nog een kans uit het doel te krijgen via der uitschuifbeen. 2-2 Maar het voelde bij velen als een verlies, dure punten! Volgende week als de weergoden het toelaten Assendelft op het programma!