18 januari 2020 11:00

Onbekend

We moeten het een paar weken zonder onze vaste coach Vanessa doen, we hopen op een spoedig hertel van haar knie en wensen haar van harte beterschap. Gelukkig zijn er lieve vaders/moeders die wat taken van haar overnemen. Maar jullie trouwe lezers moeten het dus ook zonder haar verslagen
doen, dat is natuurlijk heel jammer want we willen u toch op de hoogte houden over het wel en wee bij de MO15, deze week dus een invalschrijfster.
Vorige week hebben we bij Purmersteijn een hele spannende pot gespeeld. O.l.v coach Albert en vlagger Peter behaalden we een gelijkspel. We kwamen 0-1 voor door Nicky, na +/- 5 minuten stond het weer gelijk. Iets later scoorde Purmersteijn 2-1. Balen! Een peptalk in de rust, en de meisjes van Saenden stroopten de mouwen op. Er waren kansen over en weer, maar er viel geen doelpunt. En toch…via een voorzet van Jenna die rakelings langs het doel ging wist nieuwkomer Lexi met het puntje van haar schoen de bal toch in het doel te tikken. 2 -2 De punten waren eerlijk verdeeld en we keerden deze eerste wedstrijd na de winterstop best wel tevreden naar huis.