Datum

10 oktober 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Een verlaten Saenden terrein, dat bijna iets weg had van een spookstadje. Zaterdagochtend. Wat een vreemd gevoel was het zo, zonder het thuispubliek.Gelukkig waren er de dames van de Coronadienst (de gele hesjes) die ondanks het kantineverbod, toch iedereen van een heerlijk bakkie koffie wisten te voorzien. Laat ik ermee beginnen om deze dames eens even in het zonnetje te zetten. Dank jullie wel. We mochten pas 15 minuten voor de wedstrijd aanwezig zijn en hier hield
iedereen zich keurig aan. Complimenten. Het Jo13-1 team was de afgelopen week in grote getalen aanwezig geweest op de training, maar helaas waren er een aantal spelers niet i.v.m met de herfstvakantie tijdens de wedstrijd. Hiervoor hadden we gelukkig Faas, Brian en Milan, die de lege plekken opvulden. Erwin had zich aangeboden om te fluiten en ik ben gaan vlaggen. De wedstrijd
kon beginnen.Van tevoren wisten we al dat dit een zware pot zou gaan worden, aangezien Westzaan, kijkende naar het doelpuntensaldo, een waar doelpunten kanon was. Dit bleek de eerste helft ook wel, toen we al na zeker na 10 minuten op een 0-1 achterstand kwamen te staan. Hier en daar was er wat geklaag op elkaar in de achterhoede, maar dat is iets wat zeker niet helpt! onthoudt dat goed. Van fouten moet je leren. Gelukkig toonde Saenden de nodige veerkracht en werd het via een prachtige goal van Milan al snel 1-1.  Westzaan had ervoor gekozen om vol gas te gaan de eerste helft en dit resulteerde dan ook nog in 3 goals voor Westzaan, tegenover 2 goals erbij van Lola en Tristan. Ruststand 3-4.

Het zou een pittige 2e helft worden, maar na een tactische wissel voorin, tussen de spits en de rechtsbuiten, liep de aanval van Saenden als een geoliede machine. Westzaan wist geen kans meer te creëren en Saenden wist er maar liefst 4 bij te prikken. Eindstand 7-4.
Echt complimenten aan het gehele team. Op momenten dat we achter komen, niet op elkaar gaan lopen zeuren en koppies omhoog. We hebben nooit verloren!!!!! En dat hebben jullie bewezen in deze wedstrijd. Blijf zo voor elkaar vechten en dan kruipen we steeds hoger op de ranglijst.