Saenden JO13-1

4e klasse 106

19 september 2020 10:00

Onbekend

Het was eindelijk weer tijd voor een wedstrijd. Iets waar ik de hele week naar uitkijk.
Omdat we niet genoeg spelers hadden, waren Liz en Kris gevraagd om in te vallen. Verder was Luuk gevraagd om te spelen en die wilde dat heel graag. Eenmaal aangekomen had iedereen erg veel zin in de wedstrijd. We zagen al snel, dat de tegenstander fysiek een stuk sterker was. We hoopten dat onze techniek beter zou zijn dan die van hun.
De eerste helft leek dit zeker het geval. Saenden was een stuk sterker en dit resulteerde dan ook in een 1-0 voorsprong door een doelpunt van mij (Tristan). Dit was een intikkertje, na een geweldige actie van Kai, die de bal na een supersnelle sprint op de keeper afschoot. Dit schot was zo hard dat de keeper hem niet kon klemmen en de bal zomaar voor de voeten van mij kwam te liggen
en ik de actie van Kai heel makkelijk kon belonen met een doelpunt.
Helaas werd Odin door dit doelpunt wakker en wisten al snel door te breken, door de verdediging, ondanks dat Naud, Luuk, Rafael en Mika er alles aan deden om ze af te stoppen. Dit gebeurde in de 1e helft nog een keer en de ruststand was 2-1 voor Odin.
De 2e helft bleek de conditie van Saenden toch een stuk minder te zijn dan die van Odin en wist de tegenstander hier gebruik van te maken. In een flits stonden we met 7-1 achter. Gelukkig konden we ook in de tweede helft nog een eretreffer maken en eindigde de wedstrijd in 7-2.
We hebben er alles aan gedaan, maar we moeten nog een hoop leren. Vooral de buitenspelregel. Volgende wedstrijd beter!