1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Eindelijk was het zover, na een jaar lang alleen maar trainen

mochten de geweldige gabbers hun eerste competitie wedstrijd spelen. Vele van de mannen hadden de nacht ervoor niet zo goed geslapen. Ze waren toch wel wat nerveus vertelde ze.
Maar om 8:45 waren de boys stipt op tijd.
Na de “ wedstrijdbespreking” gingen de boys de warming up doen. Na de warming up waren ze klaar voor hun vuurdoop.
Vele vele ouders, opa s oma s broertjes en zusjes hadden de moeite genomen om dit heugelijke feit te mogen aanschouwen.Rijen dik stond het publiek langs de kant om de komende sterren van Saenden 1 te zien.

Onder aanvoering van aanvoerder Lucas begonnen de mannen ijzersterk aan hun eerste wedstrijd. Na amper 1 minuut mochten ze voor de eerste keer juichen. Jemuel ging aan de rechterkant ervandoor en schoot buiten bereik van de keeper de bal in de goal. Wat een ontlading bij de mannen en het zeer meelevende publiek.

De eerste 10 minuten waren een genot voor de ogen.De verdediging Daeley M, Dylan, Lucas en Daley K gaven amper een kans weg.En als eral een kansje was voor de tegenstander stond daar onze keeper Jayson. Hij pakte bijna alles.

De middenvelders Jermaih, Joep en Jemuel speelde ijzersterk wat een kanjers. De aanvallers Joey en Seth waren constant een plaag voor de tegenstander. Na 10 minuten 7-0
Wat waren jullie goed met ze ALLE.

Na deze geweldige minuten hebben jullie de wedstrijd zeer goed uitgespeeld. Vele kansen gecreeerd en weinig kansen aan de tegenstander gegeven.

Ruststand geen idee. Eindstand 12-1

Doelpuntenmakers:
Joey 6x, Jemuel 3x, Lucas 2x, Jermaih 1x

Conclusie mag toch wel wezen dat de vele trainingen tot nu toe haar vruchten heeft afgeworpen. Mannen wat waren jullie goed en speelden jullie als een team

Publiek en trainers hebben van jullie genoten, houd dit vast.
Dus blijven trainen en goed luisteren naar jullie coaches.

We bedanken het massaal opgekomen publiek en onze zeer sportieve tegenstander Sporting Krommenie. Over 2 weken wacht de volgende tegenstander.  Als jullie met net zoveel plezier en inzet spelen als afgelopen Zaterdag kan het weer zo n mooie dag worden.

Geniet van jullie eerste overwinning toppers.