Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Frisse wind maar we mochten eindelijk weer! Oosthuizen een sterke tegenstander dus de dames wisten dat dit een spannende pot zou worden. En dat was het, hard tegen hard waarbij de dames halverwege de eerste helft op een voorsprong kwam! Oosthuizen gaf meteen antwoord door druk te zetten, de dames hadden het zwaar de laatste minuten voor de rust.

Na de rust waren de dames sterk en kwamen er steeds meer kansen. Nadat Jorien een strakke bal vanuit de corner gaf werd deze snoeihard ingeschoten. Oosthuizen gaf niet op en kwam hard in, de dames moeten hierop reageren. Een engeltje op de dames hun schouder zorgde ervoor dat de bal binnenkant paal het doel uit ging. En Carmen wist nog een bal uit het doel te koppen.

Toch in de blessuretijd tikte Oosthuizen ons weg waardoor er een doelkans ontstond en de wedstrijd met 2-1 werd geëindigd!

Super trots op de meiden, we doen mee met de bovenste clubs.

Met 2 wedstrijden minder en 5 punten achter de koploper doen de dames het zeker niet slecht!