Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Vandaag mochten de jongens het opnemen tegen KFC. Iedereen was op tijd aanwezig en zo kon de tijd goed gebruikt worden voor een goede warming-up.Om half tien floot de scheids voor het begin van de wedstrijd.De vibe van vorige week werd doorgetrokken en iedereen begon scherp aan de wedstrijd.Al na twee minuten maakte Rayaan de openingstreffer. Er werd goed overgespeeld Dustin, Daeley en Lucas wisten goed de middenvelders Dylan, Seth en Rayaan te bereiken die dan weer op hun beurt mooie acties maakten en spits Joey konden aanspelen. Door dit goede spel maakte Joey de 2-0. Vlak daarna krulde Joey vanuit een corner de bal in het doel 3-0. De rest van de eerste helft werd er een paar keer op de paal geschoten. Keeper Daley had een rustige eerste helft en hoefde nauwelijks in actie te komen.
Na de rust kwam KFC sterk uit de kleedkamer en maakten het Daley lastig. Maar deze topper wist met mooie reddingen de ballen tegen te houden. Rayaan en Joey maakten snel achter elkaar de 4- en 5-0. Helaas kon Daley niet voorkomen dat KFC met een mooi doelpunt de 5-1 maakte. Ondanks het tegendoelpunt gingen onze jongens verder met het spektakel spel en scoorde Joey de 6-1. Hierna maakte KFC de 6-2 en zorgde Joey voor de 7-2. De scheids had het blijkbaar naar z’n zin want pas na een half uur spelen in de tweede helft en een hagelbui verder floot deze uitstekend-fluitende-scheids af. Iedereen ging snel naar de kantine om op te warmen onder het genot van een welverdiend patatje.Het was weer een feestje om naar jullie te kijken. Volgende week mogen jullie de kunsten laten zien tijdens het toernooi in Assendelft! Een trotse mama