1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Saenden_Kadoelen_26-3-22.JPG

Zaterdagochtend  26 Maart was het weer zover. De Jongens onder 8 mochten weer hun kunsten vertonen op ons geweldige sportpark. Aanvang wedstrijd 9:30 verzamelen om 8:30

8:30 is toch erg vroeg hoor ik u denken. Maar om 8:30 had de Fam Jochemsen Helder een ontbijt klaar staan in onze kantine. Gezellig met ze alle ontbijten samen met de mannen van onder 9.

Namens iedereen dank hiervoor. Het werd zeer gewaardeerd. Het teamgevoel werd door dit initiatief nog hechter . Na het ontbijt werd begonnen aan de warming up deze duurde iets langer omdat de tegenstander het sportpark niet kon vinden.

We speelden deze wedstrijd 7 tegen 7 en hadden hierdoor geen wissels. Helaas moest Dustin ziek naar huis. Hopelijk knap je weer snel op tijger. Dus geen keeper maar dat is voor dit team geen enkel probleem want Daley Kok nam het stokje over. Daley was al een beetje in training en heeft het talent niet van een vreemde. Zijn vader was vroeger een begenadigd talent. Daar heb ik zondag heel even van mogen genieten. Maar rond de klok van kwart voor 10 klonk daar het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter. De mannen waren messcherp en zaten er boven op.

Met Daley K op de goal ,de verdediging met  Dylan en tevens aanvoerder ,Lucas, en Daeley M stond als een huis. Het middenveld bestond deze dag uit Rayaan en Seth En voorin stond Joey.

De tegenstander werd vanaf de eerste seconde onder druk gezet.  En na enkele minuten kon de goal niet uitblijven. Lucas zag Joey vrij staan en deze ronde koelbloedig af 1-0 Na de 1-0 viel al snel de 2-0 Rayaan werd vrijgespeeld door Seth en scoorde. Dat was tevens de rust stand.

Na een heerlijk glaasje limo en wat laatste aanwijzingen werd er afgetrapt voor de tweede helft. Na een goede eerste helft kwam het ware talent van deze toppers naar boven. Na de 3-0 van Joey  viel een beetje ongelukkig de 3-1. Maar toen was de beer los en werd de tegenstander helemaal tureluurs gespeeld. De ene aanval nog mooier als de andere. Zelf maar 1 kansje  weggeven en die werd op waanzigewijze gepakt daar Daley. Daley je hebt fantastisch gekeept en minder tegen goals gekregen in een hele wedstrijd dan je vader op zondag in 30 min.😊😊😊.  De eind uitslag was 7-1

Joey  was vandaag niet te stoppen en liet 6x het net bollen Rayaan deed dat  1x.  Mannen jullie gaan met de week beter voetballen. Het is een genot om jullie speel plezier te zien. Ga zo door.Het massaal meelevende publiek was de grote winnaar van dit weekend. Volgende week zaterdag mogen we tegen een ander team van Kadoelen deze zijn vast gewaarschuwd voor jullie.

Woensdag en Vrijdag weer gezellig met ze alle trainen dan weet ik zeker dat het komende zaterdag weer genieten wordt van jullie.