Deze zaterdag mochten onze toppers weer aantreden, dit keer tegen Zaanlandia. Om 08.25 moesten we verzamelen met ze allen bij station Wormerveer. Nadat iedereen aanwezig was reden wij in een rap tempo richting Zaandam. De jongens hadden er super veel zin in en waren volgens mij erg scherp vandaag. De warming up begon goed onder leiding van bas.
Ik zag de kinderen pasjes doen die je geeneens bij de eredivisie ziet zo serieus waren ze er mee bezig. Hierna gingen de jongens nog even over passen naar elkaar en daarna gingen ze
                Dustin
    Daley k. Lucas Dylan
      Rayaan Daeley m.
                Joey
De aftrap volgde snel onder leiding van onze top scheidsrechter M.Kok. De jongens zetten meteen druk op de bal en de tegenstander wist niet wat ze hierop moesten antwoorden.
Na een mooie actie van Joey volgde al snel de 1-0 die hij geweldig inschoot. Na een paar mooie aanvallen die helaas tot niets leiden (want er stond een beer van een laatste man in bij zaanlandia) was het een uitbal. Joey nam die supersnel en gaf een geweldige steekpass op Daeley m die de bal weergaloos inschoot en de keeper had hier geen antwoord op. Zo werd er weer door de tegenstander afgetrapt en begonnen hun met de aanval gelukkig lette onze verdediging en de  keeper heel goed op en liep de tegenstander de bal over de zijlijn. Lucas nam de intrap met een dribbel en gaf een geweldige breedtepass over de as van het veld Joey nam deze bal aan en maakte een actie en scoorde de 3-0. De 4-0 volgde al snel hierna die werd met een afstandsschot geweldig het doel
ingeschoten door Lucas. Onze eredivisie scheidsrechter M.Kok floot voor de rust.
De coaches waren super tevreden met deze eerste helft. Er werd goed druk gezet door iedereen en Dustin heeft ze doel goed schoongehouden de eerste helft. De verdediging stond als een huis klasse Daeley k Lucas en Dylan.
De tweede helft begon en al snel scoorde de tegenstander 2x achter elkaar. Volgens mij waren de jongens nog aan het nagenieten van de limonade die ze hadden gekregen want ze waren er niet helemaal bij. Gelukkig herpakten het middenveld zich hierna. De druk werd weer door Seth en Rayaan opgevoerd en Rayaan drukte zo goed in door tot aan de laatste man dat hij hieruit een geweldig doelpunt maakte! De tijd liep door en de toeschouwers zaten gespannen te kijken naar deze wedstrijd de kansen gingen over en weer. In 1 van de laatste minuten zette Joey nog even goed druk op de keeper waardoor de keeper vol tegen Joey aanschoot en hij in het doel verdween.
Onze top scheids M.Kok had het wel gezien en floot deze geweldige wedstrijd af.
Klasse overwinning jongens 2-6 gewonnen. De coaches waren zeer tevreden over deze wedstrijd.
Het samenspel, het druk zetten, niet bang zijn voor de tegenstander en elkaar helpen ging top deze zaterdag. De coaches kregen vanuit een zeer goede trainer / toeschouwer te horen dat de
spelers van de jo8-1 deze zaterdag een topwedstrijd hebben gespeeld. Complimenten jongens het ging super vandaag. Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen Kadoelen.
Mannen als jullie zo spelen als afgelopen zaterdag denk ik dat dit helemaal goed komt.