tel. 075-6216037

Saenden_Purmerend.JPG

Zaterdag 12 Maart mochten de mannen van JO 8 eindelijk weer de wei in.                             Na 3 weken geen competitie was zaterdag de dag.
Dat indoor/zaalvoetbal is wel leuk maar niks is beter dan voetballen op echt gras.

De Woensdag en Vrijdag werden door de trainers gebruikt om deze geweldige talenten klaar te stomen voor de topper tegen Purmerend. Iedereen ruim optijd aanwezig, niemand te laat zoals het hoord.  De warming up begon en je zag meteen dat de mannen er veel zin in hadden. Er werd serieus ingelopen, pass en trapvormen gedaan.  Na de laatste puntjes op de i te hebben gezet begon de wedstrijd onder de uitstekend leidende scheidsrechter. ( dank daarvoor.)

En wat waren de mannen scherp. Niet zoals de laatste wedstrijd pas wakker worden bij een 3-0 achterstand. Purmerend kreeg geen seconde de tijd om naar elkaar over te spelen. Achterin hadden Daley K, Dylan, Rayaan en Lucas alle sonder controle.

Geen fatsoenlijke aanval gezien van onze tegenstander want steeds zat er wel een van deze toppers tussen. Onze eigen aanvallers kwamen er steeds beter uit. En na een minuut of 8 zag Lucas Joey vrij staan die bedacht zich geen moment en joeg de bal in de goal.1-0

De middenvelders Seth en Daeley M waren een plaag voor de tegenstander en na een overtreding op een van hen kregen we een vrije trap. Na overleg tussen de mannen kwam eruit dat Joey mocht gaan aanleggen. Nadat Joey de bal lekker had neer gelegd kwam daar zijn aanloop. En u raad het al vol op de pantoffel en bijna dwars door het net heen    2-0.  Echter vlak voor rust een klein beetje concentratie verlies en viel uit het niets de 2-1. De rust in met een 2-1 voorsprong.

Na rust hebben deze toppers zo ongelofelijk goed verdedigd.Amper een kans weggegeven en als er al een schotje kwam stond onze geweldige keeper Dustin paraat. Dustin neemt het keepen heel serieus en heeft elke Dinsdag keepers training. Je ziet zijn niveau omhoog gaan. Na een bloedstollende tweede helft floot de scheidsrechter af. De overwinning was een feit en deze werd uitbundig gevierd.

Jongens onder 8 wat heeft iedereen van jullie genoten, het in grote getalen gekomen publiek was mede winnaar. Mannen ga zo door jullie inzet en spel plezier is een genot om te zien.

Woensdag en Vrijdag weer lekker trainen en nog beter proberen te worden. Dan volgen en nog veel meer overwinningen. Geniet van jullie overwinning en tot Woensdag.