1531LZ
WORMER
tel. 075-6423004

WSV_Saenden_logos.JPG

Zaterdagochtend in alle vroegte mochten de Toppers van Saenden om half 9 al uit spelen. WSV was de tegenstander vandaag.

Konden we vorige week nog genieten van redelijke temperaturen, zo moest deze zaterdag toch echt de thermo-kleding weer aan brrrrr… Rond 8 uur waren we op het complex van WSV en begonnen we aan een lekkere warming-up onder leiding van aanvoerder Lex.

Direct na de aftrap zag je al dat beide teams er vol voor gingen. Aan beide kanten waren wat kleine kansen. Opeens brak daar aanvoerder Lex, op snelheid, door de verdediging en scoorde de 0-1.De rest van de 1e helft kreeg WSV een paar grote kansen maar Jayson wist met geweldige reddingen alles tegen te houden. Saenden wist met goed samenspel met 0-1 de rust in te gaan.

Na de rust wist WSV toch de voorsprong te pakken door de 1-1 en de 2-1 te maken. Niet lang mochten ze van de voorsprong genieten want Joep kwam op vanaf het middenveld met Shiva als afleiding. In de spits kreeg Joep de ruimte om te schieten en maakte de 2-2. De laatste 5 minuten was de energie op bij Saenden en kreeg WSV vele kansen waarbij Jayson echt alles op alles zette om die bal tegen te houden. Maar na 2 superreddingen kon de 3-2 en de 4-2 niet voorkomen worden die vanuit de rebound gemaakt werden. Daarna was de pijp echt leeg en kon WSV de eindstand op 5-2 zetten.

Jongens en dame, jullie waren echt aan elkaar gewaagd deze wedstrijd! Het was weer een zeer aangename wedstrijd om te zien, misschien niet met het gewenste resultaat maar kop op en volgende wedstrijd pakken jullie gewoon de overwinning!