Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Het was even schrikken in de 82e minuut toen de doelman van Bloemendaal plotseling ineen zakte. Deskundige eerste hulp en de broeders van de opgeroepen ambulance zorgden ervoor dat de doelman een ritje naar het ziekenhuis niet nodig was en Bloemendaal erger leed bespaard bleef, want op weg naar het Saenden complex waren er al spelers betrokken bij een verkeersongeval. De wedstrijd begon daarom 15minuten later. In het begin van de 1e helft waren de twee ploegen voorzichtig de bal aan het rond spelen vooral op het middenveld. Na ruim 10-minuten was het Saenden dat meer aanvallend ging spelen en die durf beloond zag worden toen Mikey Hoffs op weg naar het doel gevloerd werd in de 13e minuut. Hij was het zelf die de toegekende penalty van scheidsrechter M. Steur verzilverde en Saenden op 1-0 voorsprong zette. Vanaf dat moment werd het wel een echte wedstrijd waar een beroep op de conditie werd gedaan gezien het tempo waarin werd gespeeld. Echte kansen bleven uit tot een aantal momenten vlak voor rust. Alles en iedereen van Bloemendaal dachten al aan de gelijkmaker toen een schot op doel rakelings voorlangs ging en even later werd een doelpunt voorkomen, omdat Mandjano Manuputty de bal uit de kruising wist te koppen. In de zelfde minuut zo vlak voor het rustsignaal zag de Saenden aanhang een inzet van Mikey  Hoffs ook voorlangs gaan. In de tweede helft startte Saenden minder aanvallend. Dat gaf wat ruimte voor de spitsen die in de 55e minuut werd gevonden door een sublieme pass van de uitstekend spelende Robin Hoogstra op Mikey Hoffs die deed wat hij zo graag doet en dat is scoren 2-0. Twee minuten later in de 57e minuut wist Damian Wijndal de bal hoog in de touwen te schieten uit een goed genomen corner van Miel Honig 3-0. Bloemendaal deed nog wat het kon maar was vanmiddag niet in staat de uitblinkende Gennaro Liklikwattil te passeren. Een overwinning volkomen terecht dankzij een geconcentreerd voetballend team waar alle spelers hun aandeel in hebben gehad.