Google analytics Toestaan Niet toestaan

Het is zaterdagochtend en bij Saenden weer een drukke bedoening, de wedstrijd tegen WSV 1930 JO15-2 stond wederom op de agenda.

tel. 075-6216037

Deze wedstrijd werd een paar weken terug ook gespeeld in het 1e gedeelte van dit seizoen en werd toen met een klinkende 8-0 gewonnen door de boys. Bij de tos hoorde ik iets van een muur opgebouwd worden door WSV 1930. Na het eerste fluitsignaal van de zeer correcte scheids (Hessel) bleek dat de muur van Wormer toch niet zo heel erg sterk was. Vanaf de overigens waterdichte tribune langs het A-veld zag ik dat Saenden erg veel kansen nodig had om te kunnen scoren. Kai was heel erg snel en nam weer eens een spurt alleen richting de keeper maar de dozen zaten nog om de schoenen heen want de bal lag bijna op het spoor. Uiteindelijk na een bal op de lat, 1 op de paal en nog een paar slappe schoten was het dan eindelijk raak voor Saenden JO15-1, dit keer was het Maarten zijn dag. Nadat dit doelpunt ook op papier stond bij de scheidsrechter was de muur echt tot aan de grond afgebroken. De “geadopteerde” van WSV 1930 werd wederom helemaal gek van onze Mees die zich goed aan de afspraken hield. Kort op de man en blijven jagen dat is zeer irritant voor een tegenstander. Ook de 2-0 kwam van de voet van Maarten die was lekker op dreef vandaag, hiervoor werden weer de nodige kansen gemist maar ook WSV 1930 kreeg zijn kansjes. De jongste supporter langs de lijn was Jayden aan het aanmoedigen door een paar keer achter elkaar zijn naam toe noemen waarop de reactie van Jayden was: “SSSTTTT”. Sommige onder het publiek vonden dit misschien wel hoogte punt van de 1e helft. Tygo wist deze allemaal te keren, en dan heb ik het weer over de kansen van WSV 1930, samen met de goedwerkende verdedigers. Na het wissel moment van Tino werd het op sommige posities allemaal wat te slap en kreeg WSV 1930 iets meer kansen. Toch bleef het voor de rust 2-0 voor de mannen. RUST. Tijdens de rust kregen de mannen een positief verhaal te horen van Tino en vertelde Bert weer de opstelling voor de 2e helft.

De mannen weer het veld op en Tino en Bert aan de koffie. De 2e helft begon voor Saenden met een tegen goal incasseren en dus 2-1, zou het dan toch billenknijpen worden (oeps mag ik dit schrijven in deze tijd). Want na deze goal werd WSV 1930 wel ietsje sterker, er kwam zelfs een bijna 2-2 op het bord maar was die bal nu wel of niet over de lijn. Bert kon het niet zien want Tygo ging heel “tactisch” voor de bal; liggen in het zicht van Bert, de scheidsrechter stond ietsje te ver weg om een oordeel te vellen maar de grensrechter van WSV 1930 (helemaal aan de andere kant van het veld dus) hoorde ik roepen dat de bal toch echt over de lijn was. Na dit hachelijke moment was het Saenden wat de mouwen opstroopte en de doelpunten duidelijker over de lijn heen schoot. Faas maakt dan gelukkig 3-1 zodat de spanning hier op de tribune weer wat minder werd. Maarten (hattrick) maakt al snel de 4-1 en daarna is het ijs gebroken. WSV 1930 begint meer te zeuren op elkaar en worden ook steeds harder op de man en minder op de bal. Onze bal tovenaar (Mees) moet dat helaas het meest ontgelden en word hard geraakt, in eerste instantie vraagt hij een wissel aan, dus Jeepe die op de bank zit op dat moment wil zijn moment gaan pakken maar er wordt alweer uit het veld geroepen dat hij wel weer kan gaan zitten Mees gaat verder. Na een fantastische steekbal (kon even niet zien van wie) kon Faas zo doorlopen naar de keeper, daar dacht alleen Alland anders over en daar lag Faas op de grond. STRAFSCHOP. Faas achter de bal op 11 meter, slap ingeschoten tegen de keeper aan maar gelukkig stond Maarten goed op te letten en kon hij de 5-1 binnen tikken. De einduitslag werd door Faas op het bord gezet door schot van afstand 6-1.

Na afloop in de kleedkamer een kleine toespraak van de voorzitter over het schoon achterlaten van de kleedkamers, daarna ging de microfoon weer open en werd Andre weer op de gebruikelijke manier bedankt. Jongens het is top om jullie te mogen en kunnen volgen langs de velden.