Zaterdag 5 november, Jo10-1 wint met grote cijfers!

Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Nu de herfstvakantie weer voorbij is en iedereen lekker even bijgekomen is van het 1e kwart van het seizoen, was het tijd om de competitie weer te hervatten.

Omdat ze alles op 1 na gewonnen hadden, hoopte de boys op wat meer sterkere tegenstanders.

Vandaag was de tegenstander ZOB die op bezoek kwam op het het Saen Siro complex. Om 10.00 uur zouden we aftrappen en dus na de gebruikelijke warming up stond iedereen klaar om te beginnen. In de eerste minuten was wel al duidelijk dat Saenden veel beter was mits ze geconcentreerd bleven spelen.

Het was dan ook al snel dat Wilco de 1-0 maakte en Jermaih de 2-0 en Lex de 3-0 en ook de 4-0, maar dan door een eigen doelpunt van ZOB.

Een klein momentje van concentratieverlies zorgde ervoor dat ZOB de 4-1 maakte. Al snel pakte Saenden het spel weer op en maakte Jemuël de 5-1, Lex de 6-1 en Dustin de 7-1 en de 8-1! Toch gaf ZOB niet op en maakte voor rust nog de 8-2 en de 8-3!

Na een lekker bekertje limonade ging Saenden het doelpuntenfestijn beginnen. Omdat et er veel waren zet ik ze even op een rijtje: 9-3 Jemuël, 10-3 en 11-3 Lex, 12-3 Joep, 13-3 Wilco, 14-3 Lex, 15-3 Joep, 16-3 Dustin, 17-3 Joep, 18-3 Jemuël, 19-3 Joep en in de laatste seconden zette Lex de eindstand op 20-3!!