Van Oosten de Bruijnstr 66
2014VS
HAARLEM
tel. 023-5323400

Voor ons een nieuwe tegenstander in de competitie. Gelukkig was het droog gebleven vandaag. Geelwit begon de eerste helft erg sterk en zetten goed de druk en tikte ons eigenlijk vrijwel weg.. we gingen de rust in met 2-0. Wij begonnen de 2 helft een stuk beter en stonden wat meer op ons plek. Dewi & Shona hadden van positie geruild Dewi voorin en Shona op doel. Wij hebben helaas nog steeds geen vaste keepSTER, mocht jij denken HEY dit vind ik super leuk kom dan zeker eens gezellig met ons mee trainen! We need U ⚽️. Nina gaf een mooie assist met haar bil en Eva wist deze er mooi in te schieten!! 2-1 dit gaf een lekker gevoel met nog 10 min op de klok. Helaas maakte geelwit de 3-1 en dat was dan ook de eindstand. Helaas niet onze beste wedstrijd.. volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen!