Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

We waren lekker aan het tikken met elkaar en na 5 min gaf li T de bal voor een speelster van kfc weet hem in eigen doel te schieten, waardoor wij op een 1-0 voorsprong raakte! Een lekker begin. We hielden ons spel vast en speelde lekker met elkaar, kfc was op fysiek gebied wel een stukkie sterken dan wij. Af en toe zagen we even onze speelsters rond vliegen over het veld 🫢 De spits van kfc onderschepte de paas van Carmen en Shona en vanuit daar scoorde ze.. helaas dat was flink balen stomme fout gebeurd niet nog eens. We waren wat meer aan het zoeken en de bal viel er steeds net niet in. kfc weet de 1-2 te maken. Dan was de rust stand. Na de rust koppies op en letsgoooo we waren lekker aan het voetballen met elkaar en creëerde mooie kansen helaas mochten ze er net niet invallen. Kfc had ook veel goede aanvallen, gelukkig heel wat eruit kunnen halen maar ook een mooi schot van afstand die er in ging.. 1-3. Dit was de eindstand van vandaag. Wij zijn nog steeds mega hard opzoek naar een keepSTER!! (Dat is ook wel een beetje te zien aan de uitslagen de afgelopen tijd helaas)

We blijven goed trainen en alles geven wat we hebben, op naar de volgende wedstrijd!