ZAANDAM
tel. 075-6167190

Kijkend uit het raam was er een redelijk blauwe lucht te zien met af en toe een zonnetje, maar een hoop wind met soms harde windvlagen. Gelukkig draait dit team van Saenden hun hand niet om voor een beetje wind en dus gingen we op weg naar het complex van RCZ.
Eenmaal daar aangekomen was het even zoeken naar een parkeerplekkie. Het aanmelden bij RCZ ging weer zoals vanouds. We werden dit keer naar en kleedkamer van de handbalvereniging verwezen, die op hun beurt zich afvroegen wat we daar kwamen doen. Na het omkleden spullen mee naar het veld voor een kleine warming up. Al tijdens de warming up merkte de coach een beetje dat sommige spelers niet helemaal bij de les waren.
Direct na aftrap was het net of Saenden bevangen was door de wind en speelde heel slordig met heel veel balverlies. Waardoor RCZ, die tevens ook slordig speelde, veel kansen kreeg.  Na ¾ van de 1e helt stond het 2-0 voor RCZ. Tijd voor Saenden om aan de bak te gaan, in de laatste paar minuten van de 1e helft kwamen ze eindelijk een beetje in hun eigen spel. Door goed overspelen kwam Joep tot een goed schot op doel, maar helaas tegen de
keeper. Gelukkig was Jemuël niet ver weg en schoot de rebound binnen 2-1! Saenden bleef de druk erop houden en kwam tot diverse kansen die helaas niet benut werden. Toen er een uitbal was voor Saenden, op de helft van RCZ, gaf Jermaih mooi voor en was daar Joep die op de juiste plek stond om de bal binnen te lopen 2-2 ruststand.

In de rust een flinke peptalk om iedereen weer bij de les te krijgen. Maar tevergeefs, want al in de 1e minuut van de 2de helft stond niemand op te letten en maakte RCZ heel makkelijk de 3-2. Zoals de wind waaide, zo onstuimig werd het op het veld ook want ook RCZ raakte uit hun spel. Waar naar mening van diverse mensen de spelbegeleider iets teveel deed om ze te helpen. Gelukkig hield de coach van Saenden het overzicht en wist er voor te zorgen dat er 2 doelpunten afgekeurd werden voor RCZ! Toch konden ze niet voorkomen dat de
eindstand op 4-2 kwam voor RCZ.

Boys en Girl, dit was niet jullie dag en helaas kwamen jullie bijna geen moment in de wedstrijd. Ik zeg; deze wedstrijd snel vergeten en weer door naar de volgende!