Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

De inhaalwedstrijd tegen De Dijk stond op het programma. Deze wedstrijd werd gelijkgespeeld met 4-4. Woensdag was er een verjaardagsfeestje en hebben de jongens gelasergamed, er vielen wat gewonden maar verder een superdag gehad.Dan de zaterdag. De jongens verzamelden zich om 9.00 uur bij Saenden. Zonder Rayaan dit keer want die had Suikerfeest. Vandaag de wedstrijd tegen Volendam, eindelijk in de 3e klasse! Vooraf wel wat zenuwen, want het zou wel wat moeilijker kunnen gaan worden. Om half 10 floot de scheids voor het begin van de wedstrijd. Al snel zagen we dat de jongens aan de bak moesten. Na 6 minuten schoot Joey op doel en werd de bal van richting veranderd en eindigde in het doel, 1-0! Kort daarna was er een corner voor Saenden. Joey schoot weer richting het doel en opnieuw was het een tegenstander die de bal achter de keeper liet verdwijnen, 2-0! Het publiek kon wat rustiger ademen want er was een snelle voorsprong gecreëerd. Waar Volendam vaak op een kluitje aan het voetballen waren, hielden onze jongens goed hun posities aan. Seth veroverde de bal, maakte een actie en schoot de 3-0 in het doel. Door dit doelpunt leek de concentratie heel even weg want direct na de aftrap maakte Volendam 3-1.. Hierna bleef Volendam druk zetten en met resultaat want ze maakte 3-2. Het werd dus weer spannend. Maar wat Volendam kon, konden wij ook en ook vlak na de aftrap zorgde Joey weer voor 2 doelpunten verschil en was het 4-2. Dit was ook de ruststand. De jongens gingen naar de kleedkamer voor een korte bespreking en de ouders kregen een lekker bakkie koffie. In de tweede helft werd er over en weer goed gevoetbald en kwamen beide teams voor elkaars doel. Maar door onze uitstekende verdediging en keeper kreeg Volendam geen kans tot scoren. Halverwege de tweede helft kreeg Saenden een vrije trap. Joey schoot de bal naar Daeley en die wist met een goed schot de 5-2 te maken. Volendam bleef tot het eind vechten voor de bal en dat werd beloond met een doelpunt, 5-3. Vlak daarna floot de scheidsrechter af. Weer 3 punten in de ‘pocket’! Het was weer een feestje om naar jullie te kijken. Jullie blijven goed jullie positie houden en bewaren goed de rust tijdens het spel. Nu 2 weken vakantie voor de volgende wedstrijd tegen TOB op het programma staat.Op 18 mei doen de jongens mee aan het Internationale toernooi bij Fortuna Wormerveer en spelen zij tegen vele topclubs uit binnen- en buitenland. Onder andere tegen Ajax en Schake ‘04! Het zou toch leuk zijn als er veel toeschouwers van Saenden aanwezig zijn om onze JO-9 aan te moedigen!Voor nu fijne vakantie!Een trotse voetbalmoeder