Saenden heeft een punt overgehouden aan het treffen
met Uitgeest. In een gelijkopgaande wedstrijd werd het 2-2.
Saenden-trainer Ebel Hoekstra kon leven met het gelijkspel. Aan de bal
waren we vandaag niet goed genoeg om er met de overwinning vandoor te gaan.
Saenden liet de bal in de eerste helft aan Uitgeest. Het lukte de thuisploeg niet om daarvan te profiteren.
Het was Saenden dat na een half uur de score opende. Lucas Heijne nam de treffer voor zijn rekening.
Uitgeest liet zich niet gek maken door de tegengoal. Negen minuten later scoorde Rens Brouwer de verdiende gelijkmaker 1-1. Saenden was na de gelijkmaker de controle compleet kwijt, de bezoekers kregen vlak voor rust
zelfs een tweede tegentreffer te verwerken. Opnieuw was het Brouwer die scoorde. Na rust nam Saenden het initiatief in handen. De ploeg van Hoekstra kwam op gelijke hoogte door een goal van Jens de Droog. Beide ploegen creëerden nog wat kansen, maar serieus gevaar leverden die niet op.
Na de gelijkmaker van Uitgeest waren we de controle kwijt, oordeelde Hoekstra. Dat het vlak voor rust nog 2-1 werd was natuurlijk slordig.
Gelukkig herpakten we ons in de tweede helft.