Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Op deze heerlijke zonnige zaterdag verzamelden onze jongens zich op ons eigen vertrouwde Saen Siro terrein.De eerste thuiswedstrijd van het seizoen en met een nieuwe samenstelling. Dylan en Vince zijn doorgeschoven naar JO-11 en bij ons nog 2 nieuwe jongens erbij: Jack en Jeremiasz.Om half 11 begon de wedstrijd tegen Fortuna Wormerveer. Opnieuw een pittige tegenstander die zich niet zomaar voorbij lieten spelen. In tegendeel zelfs want al vrij snel maakte Fortuna de openingstreffer na rommelig uitverdedigen.. maar er was geen paniek. Onze jongens houden het hoofd koel en door goed samenspelen kon Seth gelijk maken. Hierna maakte Joey de 2-1 en na een mooie voorzet van Seth kon Joey de 3-1 maken. In de rust bleven beide teams lekker op het veld staan voor een bespreking en de limonade. De tweede helft begon en beide teams gingen er weer voor. Na een overtreding van Fortuna nam Joey de vrije trap, deze kwam mooi bij Rayaan terecht en die zette de stand op 4-1. Fortuna liet zich niet kennen en was op jacht naar een doelpunt en dat lukte en zo stond het 4-2. Met nog 10 minuten werd het dan toch nog een beetje spannend. Opnieuw kreeg Saenden een vrije trap mee. Dit keer was het Daeley die achter de bal ging staan. Met een flinke poeier kwam de bal achter de keeper in het doel terecht: 5-2. Vlak voor tijd maakte Joey de wedstrijd af met een afstandsschot op doel en was de uitslag 6-2 en gingen de jongens opnieuw het veld af met ‘3 punten’ en dus nog steeds ongeslagen.. Volgende week staat de wedstrijd in en tegen Westzaan op het programma, lekker vroeg.. :-) Jongens ga zo door zoals jullie vandaag geëindigd zijn! Toppers!Een trotse voetbalmoeder