Dr.H.G. Scholtenstraat 20
1509AR
ZAANDAM
tel. 075-6167190

Het was weer vroeg verzamelen op deze zaterdagochtend. Om 8.00 uur stond iedereen weer klaar bij het station. Het had flink geregend maar gelukkig ging de wedstrijd door.We vertrokken met z’n allen naar RCZ. Na een kort bezoekje aan de kleedkamer begonnen de jongens aan de warming-up terwijl het veld nog werd uitgezet en de ouders genoten van een lekker bakkie koffie.Om 8.45 uur begon de wedstrijd. We speelde 6 tegen 6 wat betekende dat wij 3 wissels hadden..Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd. Er werd goed overgespeeld maar helaas werd het doel nog niet gevonden al waren er wel wat kansen. Vlak voor rust wist RCZ te scoren en gingen we met een 1-0 achterstand de rust in. Omdat het ondertussen weer begonnen was met regenen, werd besloten om op het veld snel de limonade te drinken, een korte bespreking te houden en weer door te gaan met de tweede helft.Door een goede voorzet van Joey kon Seth de stand gelijk maken. En vlak daarna maakte Joey de 1-2. Lang konden we niet genieten van deze voorsprong want RCZ maakte snel de 2-2.. Door de vele wissels was het soms wat rommelig op het veld, maar de jongens bleven zich goed staande houden. Het was een spannende wedstrijd. Gelukkig wist Joey de spanning iets te verminderen door 2-3 te maken, nog een doelpuntje erbij en iedereen zou weer rustig adem kunnen halen. Maar RCZ liet zich ook niet kennen en kwam af en toe gevaarlijk dichtbij. Een mooi schot richting de kruising werd vakkundig door Daley weggewerkt, ik rekende hem stiekem al, maar dit was echt de mooiste en belangrijkste redding van de dag! Vlak voor tijd was het Joey die de eindstand op 2-4 zette.. Poeh! Vandaag was een pittige wedstrijd maar wat heeft iedereen er weer voor geknokt! Ga zo door! Volgende week mogen we eindelijk weer op ons eigen mooie Saen Siro veld spelen, ik kijk er naar uit!Een trotse voetbalmoeder