1541LZ
KOOG AAN DE ZAAN
tel. 075-6212434

Deze zaterdag stond een inhaalwedstrijd tegen KFC op het programma.

Al erg vroeg verzamelen op het station want de aftrap was als om 8.30 uur! Iedereen was mooi op tijd en had er veel zin in om te knallen. Wedstrijden tegen KFC zijn altijd een beetje apart aangezien de voorgaande ontmoetingen rommelig waren. Na een lekker bakkie koffie was het tijd om klaar te maken voor de gebruikelijke warming-up.

Om iets over half negen was het tijd voor de aftrap en beide ploegen waren van plan in de aanval te gaan. KFC die aardig wat kansen kreeg door wat slordige passing van Saenden, wat ertoe leidde dat KFC de ruststand op 2-0 wist te zetten!

Na de rust was de boodschap voor Saenden duidelijk en dat was de achterstand weg te werken zonder verdere schade op te lopen. Kans na kans kwam er voor Saenden maar de bal mocht er niet in, helaas. Tot er die mooie voorzet van Bhailley kwam die tegen een been van de tegenstander kwam en in het doel belandde, 2-1!

Met nog iets meer dan een kwartier te spelen ging Saenden nog meer druk zetten en kreeg nog vele kansen maar allen werden helaas niet benut.

Omdat Saenden zoveel in de aanval was vielen er gaten achter in die verdediging en dat wist KFC in de laatste minuten te gebruiken en zette de eindstand op 3-1!

Boys en Girl, helaas niet gelukt om te winnen deze wedstrijd maar ik wel even benoemen dat ik vind dat jullie in de afgelopen weken veel geleerd hebben. De omschakeling naar half veld en een klasse hoger is niet iets wat je zomaar doet. Dat vraagt tijd, training en vooral doorzettingsvermogen! Dat laatste hebben jullie zeker dus blijf erin geloven, dan komt het wel goed. Tot in het volgende kwart van het seizoen!