Zaterdag, 16 september. Eerste wedstrijd dit seizoen Jo11-1.

Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Na de Jo11-2 geassisteerd en aangemoedigd te hebben mochten we zelf onze wedstrijd beginnen. Deze week zonder onze vaste coach Maurice, die deed mee aan de Dam-tot-Dam-wandeltocht. Leonora mocht zich deze week coach noemen, Irma was weer onze vaste fluiter.

Na de tactiek-bespreking en bemoedigende woorden gingen we vol goede moed het veld op.  Na wat heen en weer geschuif met de pionnen voor de juiste afmetingen van het veld ging het de eerste 20 minuten gelijk op. Met toch ook mooie, helaas gemiste, kansen voor Saenden. Hercules wist door te dringen en de 0-1 te maken. Helaas volgde ook al snel de 0-2, door een klein foutje van onze keeper. Hij wou de bal in zijn handen nemen maar bedacht zich op tijd dat hij van een eigen speler terugkwam. Daardoor tussen zijn benen door het doel in. Corner voor Saenden werd goed benut en vakkundig door Jazzly in het doel geschoten.

In de rust een bekertje limonade, wat positieverschuivingen en met bemoedigende woorden  het veld weer op.

Een uittrap van Jayson kwam net over een teamgenoot heen en werd mooi opgevangen door de tegenstander en die kon meteen uithalen 1-3.

Corner door Wilco belandde met een mooie stuiterbal over de keeper heen in het doel, 2-3! Helaas volgde daarna een periode met veel balbezit voor Hercules en helaas ook de 2-4 en 2-5 en vanuit een rebound de 2-6.

Voor onze boys en girl is het grotere veld nog even onwennig en in het hoofdje zit het kleinere veld er nog in daardoor liepen we nog iets te dicht bij elkaar. Dat gaf Hercules de kans de daardoor ontstane ruimte benutten.

Boys en Girl, blijf werken aan het spelen op de aangewezen posities en speel goed over. Volgende week een nieuwe wedstrijd en nieuwe kansen!

Tot volgende week!                                                           Een voetbalmoeder.