Esdoornlaan 75
1521EC
WORMERVEER
tel. 075-6218092

Nadat we vorig seizoen meerdere keren hebben moeten smeken bij de KNVB werden onze jongens aan het eind van het seizoen ingedeeld in de derde klasse. Ze bleken zich hier prima staande te houden dus aan het begin van dit nieuwe seizoen begonnen ze gelijk in de derde klasse.. Het was soms lastig maar toch wisten ze alle wedstrijden te winnen en één gelijk te spelen. Tot ieders verrassing worden ze voor deze fase ingedeeld in de tweede klasse, nog een niveau hoger! Maar absoluut verdiend!De eerste wedstrijd was vandaag bij Fortuna Wormerveer. De jongens waren een beetje nerveus maar hadden er zin in! Helaas bleek in eerste instantie het team van Fortuna een maatje te groot voor onze toppers. Er werd rommelig uitverdedigd en doelkansen werden niet benut. Nog voor de rust keken we tegen een 4-0 achterstand aan. Ik weet niet wat er in de rust besproken is, maar de tweede helft stond ons oude vertrouwde, zelfverzekerde Saenden er weer. Nu wist iedereen elkaar wel te vinden, er werd goed overgespeeld en de spits van Fortuna had geen schijn van kans meer. De jongens waren alleen nog maar op de helft van Fortuna te vinden en kregen veel kansen. Joey maakte het eerste doelpunt uit een vrije trap, al snel volgde het tweede doelpunt van Seth na een goede voorzet van Rayaan. Zou het dan toch nog goedkomen? Onze kanjers vochten door en door een schot van Rayaan die van richting werd veranderd door een Fortuna verdediger kwam de stand op 4-3! Ik moet zeggen dat er wel tien kansen waren om een doelpunt te maken, maar Fortuna heeft een hele goede keeper die het feestje een beetje verpestte voor ons. Vlak voor tijd had Rayaan nog een prachtkans om gelijk te maken, maar de bal ging helaas net naast. Hierna floot de scheidsrechter af en was de eindstand 4-3. De jongens hebben zich de tweede helft heel goed gerevancheerd en lieten zien dat ze prima in de tweede klasse thuishoren.Ja… en dan komt er na vandaag een eind aan een reeks waarin dit team meer dan 2 jaar!!! In competitie verband ongeslagen is geweest. Het moest er eens van komen, maar boys, jullie hebben zo goed gespeeld dat dit niet eens als verlies voelt. Volgende week weer een nieuwe kans op ons eigen terrein. Ik kijk er nu alweer naar uit!Een meer dan trotse voetbalmoeder