De eerste helft slaan we voortaan gewoon over!

Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Door de vele regen werd de wedstrijd van vorige week afgelast. Dus ging het hele team naar Street Jump in Wormerveer om 2 uur lang te springen onder het genot van onbeperkte limonade en een zakje chips, het was een gezellige ochtend!Gelukkig waren de velden op ons mooie terrein weer goedgekeurd en kon er gevoetbald worden. Vandaag stond er een oude bekende op het programma: Westzaan. In de eerste periode werd deze spannende wedstrijd op het nippertje gelijk gespeeld, helaas is van die wedstrijd geen verslag gemaakt, mijn excuses hiervoor.. :-)Vandaag begon de wedstrijd erg moeizaam en traag, toch maakte Joey al snel de 1-0. Maar verder was het vooral veel bal verlies en rommelig spel en in 5! minuten keken we tegen we 1-3 achterstand aan! De jongens wisten zich weer te herpakken en Joey maakte de 2-3 en 3-3. Nou hup zo doorgaan, maar helaas.. in de tweede klasse kan je niet meer rustig een bal in je voeten laten rollen of op je gemak kijken waar de bal heen moet..nee, hier moet het tempo echt omhoog en daar moeten de jongens nog wel even aan werken. Westzaan is hier iets verder in en kon zo de ruststand op 3-6 zetten.Na een korte pauze op het veld en een peptalk begonnen de jongens vol goede moed en zin aan de tweede helft. En weer leek er een heel ander team te staan! Er werden wat posities veranderd en dat pakte goed uit. Er werden mooie kansen gecreëerd en Joey wist de 4-6 te maken. Ook verdedigend ging het een stuk beter met hier en daar een kleine overtreding maar de bal ging daar niet meer in het doel. Rayaan bracht de spanning terug naar 5-6. De jongens leken nu wat zenuwachtig te worden wat een gelijkspel en misschien zelfs de winst zat in de maak. Vele kansen die via de paal, lat, keeper of net naast gingen, de bal mocht er niet. Maar weer in de laatste minuut kwam Rayaan aan de bal en maakte de stand gelijk naar 6-6! Gelukkig floot de scheids vlak hierna af en was het welverdiende gelijkspel een feit.Zullen we afspreken dat jullie bij de volgende wedstrijd gelijk met de tweede helft beginnen? Hou het tempo in ieder geval hoog, dan komt het vast wel weer goed!Een trotse voetbalmoeder