Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Vandaag verzamelen onze jongens keurig op tijd voor een thuiswedstrijd bij Saenden. Om 9:30 begint de wedstrijd tegen Sporting Krommenie heerlijk in het zonnetje. Na ongeveer 30 seconden scoort Joey al een verrassend doelpunt. Vergeleken met andere wedstrijden zijn de jongens al lekker bezig want ongeveer 2 minuten later scoort ook Rayaan …. en het staat 2-0. Ook Lucas ziet veel kansen om de bal af te pakken en weer goed door te spelen. De tegenstanders zijn wat klein van stuk maar doen erg hun best om ook te kunnen scoren, en dat doen ze dan ook en maken het 2-1. Ook de 2-2 die uiteindelijk kwam net voor de rust was jammer genoeg verkeerd overgespeeld op de voeten van de tegenstander, hierdoor kreeg  Daley geen kans om de bal tegen te houden. In de rust even de kleedkamer in voor een motiverende uitleg met wat ze goed en minder goed deden!

De scheidsrechter fluit af voor de 2e helft. Op het Saenden terrein zijn er diverse wedstrijden en ook trainingen, het is gezellig druk. Maar dit is totaal geen afleiding voor de jongens want het wordt al snel 3-2 door een doelpunt van Joey. Door het zelfvertrouwen dat Jeremiasz de laatste tijd heeft opgebouwd voetbalt hij vandaag lekker mee en maakt zelfs ook nog een mooie panna. Er zijn toch ook een aantal kleine overtredingen en door een lichte irritatie kan Lucas een mooie voorzet geven aan Joey die met een hele lange aanloop het laatste doelpunt maakt in de wedstrijd, het is 4-2 geworden. Ga zo door jongens, op naar de volgende wedstrijd.