Vennewatersweg 23
1852PT
HEILOO
tel. 072-5330452

De wekker ging vroeg vandaag, want we moesten al om half 8!! vertrekken naar Heiloo. Het was een frisse ochtend en het zonnetje begon al voorzichtig door te komen. Na een goede warming-up begonnen de jongens aan de wedstrijd. In het begin leek het erop dat het wel eens een lastige pot kon worden. Na een kleine 10 minuten gespeeld te hebben opende Lody gelukkig de score na een corner van Joey. Vlak na de aftrap volgde direct de 0-2 door Joey. Hierna bleven de jongens goed overspelen. Er werd goed getikt en gekeken en de ruimtes werden goed benut. Vlak voor de rust maakte Joey nog een doelpunt.Tijdens de rust moest er even gewacht worden op de limonade en werd de wedstrijd en verdere tactiek besproken. De tweede helft begon en vrijwel direct scoorde Foresters 1-3. De jongens waren gelijk weer bij de les en gingen door met hun goede spel. Joey pikte de bal op van het middenveld en  bracht de bal mee naar voren. Seth liep goed mee en kon na een goede voorzet van Joey de 1-4 maken. Ook Foresters kwam af en toe vlakbij een doelpunt maar Daley gooide zich keer op keer voor de bal en wist te voorkomen dat er gescoord werd. Na opnieuw een corner van Joey werd de bal ongelukkig door de keeper in het doel getikt 1-5 en na 5 minuten was het opnieuw Joey die de stand op 1-6 bracht. Helaas kon Daley niet voorkomen dat ook Forester nog een doelpunt maakte. Met nog een paar minuten op de klok wist iedereen dat het niet meer mis kon gaan en de 3 punten mee naar Wormerveer gingen. In de laatste minuut zag Joey dat Jerimiasz goed vrij voor het doel stond en twijfelde geen moment om de bal voor te geven. Jerimiasz kreeg de bal heerlijk op z’n slof en scoorde zijn eerste doelpunt waardoor de eindstand op 2-7 kwam! Om zijn eerste doelpunt te vieren werden de jongens getrakteerd op een potje chips van papa Dawid. Dank je wel namens het team.Iedereen was het het over eens dat dit misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen was. Jullie hebben alle 9 gestreden als tijgers en goed samengewerkt, TOP! Hou het wel sportief, ook tijdens de panalties.. Aankomende zaterdag alweer de laatste wedstrijd van deze fase. Als jullie zo voetballen als bij Foresters gaat het helemaal goed komen, succes alvast!Een trotse voetbalmoeder