Google analytics Toestaan Niet toestaan

Eindelijk winst tegen fortuna, 1-2 voor Saenden. De 1e 3 punten van 2024 zijn binnen

tel. 075-6218092

Vandaag weer de eerste wedstrijd van de 3e fase.. Fortuna Wormerveer stond op het programma. Een paar maanden geleden speelden de jongens ook al tegen dit team als nieuwbakken 2e-klassers. Toen werd de wedstrijd nipt verloren dus de jongens waren uit op revanche. Na ongeveer 10 minuten spelen was het Fortuna die de score op 1-0 zette. De boys moesten dus aan de bak. Veel kansen die niet benut werden maar het zat er aan te komen. Joey gaf een voorzet op Rayaan die 1-1 maakte, Yes! Vlak daarna kwam de bal hoog terug van de helft van Fortuna. Lody zag z’n kans en schoot de bal vanuit de lucht zo in de voeten van Joey die met een actie 1-2 kon maken. Na de rust werd de wedstrijd wat feller en werden er hier en daar wat overtredingen gemaakt door Fortuna. Maar Saenden liet zich niet van de wijs brengen en bleven doorstrijden. Er werd niet meer gescoord en zo was de eindstand 1-2 voor Saenden. De eerste virtuele 3 punten zijn weer in de pocket. Aankomende zaterdag een vrije ronde en daarna mogen we naar Wormer, deze tegenstander hadden we tijdens het LED-toernooi en werd er helaas verloren, dus ook hier gaan jullie revanche halen! tot dan! Een trotse voetbalmoeder